IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият съпруг на Меган Маркъл стана татко за втори път

9 ноември 2021 10 40

Тревър Енгелсън съобщи щастливата новина в Instagram

Getty

Getty

„Аз съм най-щастливият човек, когото познавам!“. Това споделя бившият мъж на Меган Маркъл, който обяви в Instagram, че отново е станал татко. След като любимата на Хари роди малката Лилибет, Тревър Енгелсън пък се сдоби с още една дъщеричка.

44-годишният продуцент, който се ожени за Трейси Кърланд, е качил обща снимка с нея и бебето. Тя е от болницата, непосредствено след раждането на момиченцето им Сиена. Но тъй като профилът му е заключен, тя не може да бъде споделена.

„Запознайте се с малката Сиена Лий Енгълсън…!“, пише към кадъра на щастливия татко.

По-късно бившият на Меган Маркъл е забелязан да носи бебешкото кошче, придружавайки съпругата си след изписването от болницата в Лос Анджелис.

Енгелсън, който сключи брак с Трейси през май 2019 г., е баща и на по-голяма дъщеричка – Форд Грейс, която е на 15 месеца.

Daily Mail отбелязва, че второто дете на Тревър е със същото име като това на принцеса Беатрис, която в средата на септември роди Сиена Елизабет Мапели Моци.

По всичко личи, че бракът на Енгелсън и съпругата му върви добре и те са изключително щастливи от факта, че семейството им се е увеличило с още един член. Двамата обявиха годежа си малко след като принц Хари и Меган Маркъл се венчаха във Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари