IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари обмисля връщане във Великобритания без Меган

8 ноември 2021 14 50

Според кралски източници, главният му приоритет е кралицата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Колкото и да не се разбираш с роднините си, винаги им се притичваш на помощ, когато здравословното им състояние се влоши.

Точно това смята да направи и принц Хари, който обмисля да се завърне във Великобритания, за да се види с кралица Елизабет II. Херцогът на Съсекс се притеснил от състоянието на баба си, която отмени всичките си важни събития и не присъства на срещата за климата, организирана от ООН. Причината беше нареждане от лекари, които са казали на кралицата да си почива в следващите седмици.

След месеци на спекулации дали Хари и Меган ще се завърнат във Великобритания за кръщенето на дъщеря си Лилибет, стана ясно, че принцът може да посети дома си много по-рано, но без да взима съпругата си. Тя ще остане в Калифорния заедно с Арчи и Лилибет, като не е ясно точно кога ще отлети за Великобритания.

кралско семейство

Снимка: БГНЕС

Според кралски източници, Хари доста се притеснил за здравето на баба си, след като разбрал за посещението ѝ в болница на 20 октомври. Малко преди това Елизабет беше забелязана да ходи с бастун за първи път от 17 години, а след това лекарите ѝ препоръчаха да си почива и да ограничи публичните събития. Това накарало Хари веднага да започне да планува прибиране у дома, дори и без Меган.

„Хари постоянно се чува с Елизабет, праща ѝ съобщения и различни колети. Но чувства, че това не е достатъчно и иска да бъде до нея“, казват кралски източници пред Marie Claire. Засега не е ясно точно кога принцът обмисля пътуването си и дали ще може да види баба си веднага, или ще трябва да изкара 14-дневна карантина заради продължаващата пандемия от коронавирус.

Хари и

Снимка: Getty Images

Що се отнася до Меган, тя е дала да се разбере, че в близкото бъдеще не обмисля посещение на Великобритания. Според източници, Хари уважава решението ѝ, дори това да означава да се раздели за малко с нея и децата. „Той се притеснява, че това може да е последната му възможност да прекара празниците с кралицата. Въпреки всичките си проблеми с кралското семейство, той обожава баба си и тя много му липсва“, казват от двореца.

Дали Хари ще пропусне първата Коледа на дъщеря си Лилибет, за да бъде с баба си, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари