IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс разкри тайната на щастливия си брак с Блейк Лайвли

10 ноември 2021 17 40

Двамата са женени от девет години и имат три деца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нали знаете онази приказка, че е най-хубаво да се ожениш за най-добрия си приятел? Е, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли успяват да я постигнат.

Когато актьорът наскоро беше попитан за тайната на дългогодишната връзка със съпругата му, той имаше доста прост отговор. „Ние наистина се харесваме. Харесвахме се като приятели, сега се харесваме още повече“, казва той пред Extra. В момента Райън и Блейк се наслаждават на деветата година от брака си, отглеждайки трите си дъщери.

Рейнолдс и Лайвли се запознават на снимачната площадка на филма „Зеленият фенер“. Макар лентата да понася доста критики и да се проваля в боксофиса, от нея излиза доста добра история – любовта между двамата актьори. Годината е 2011-а, а химията между Райън и Блейк е видима за всички. Двамата обаче остават приятели дълго време, докато не се засичат на двойна среща, на която отиват с други хора.

„Блейк беше на среща с друг мъж, а аз излизах с друго момиче. Това обаче беше най-неловката среща за нашите партньори. Защото между нас двамата просто прехвърчаха огромни искри“, казва Райън през 2016 година. Допълва, че най-доброто начало на една връзка е, когато двама души първоначално са приятели, опознали са се добре и чак тогава правят следващата крачка.

Въпреки че Рейнолдс беше обявил, че не обича да изразява любовта си към близките пред целия свят, през последните години нарушава това свое правило. Най-пресният пример е отпреди няколко дни, когато актьорът получи награда за иноватор от списание Wall Street Journal. По време на речта си той благодари на съпругата си и заяви възхищението си към нея.

„Искам да благодаря на съпругата ми Блейк. Тя е гений, тя е ренесансова жена и ме бута по начини, по които дори и не съм си представял“, каза Рейнолдс от сцената. В момента актьорът си е взел почивка от Холивуд, за да се фокусира върху семейството и отглеждането на трите си дъщери Джеймс, Инез и Бети.

Все пак феновете на Райън могат да го гледат по Netflix във филма Red Notice, където си партнира с Гал Гадот и Дуейн Джонсън – Скалата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари