IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид през сълзи: Социалните мрежи са лъжа

14 ноември 2021 16 30

Моделката сподели прочувствен пост за борбата си с безпокойството

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бела Хадид реши да бъде откровена пред феновете относно борбата си с безпокойството.

Във вторник, девети ноември, 25-годишната моделка сподели видео, в което приятелката ѝ Уилоу Смит говори за своите несигурности и това, че не се чувства достатъчно добра за света. Хадид също така включи няколко снимки в галерията, на които плаче или е със забита система в ръката. „Уилоу Смит, обичам теб и думите ти. Накара ме да се почувствам по-малко сама и именно заради това публикувам съобщението“, написа Бела.

Тя започна своята изповед, описвайки интервюто на Уилоу, пишейки, че всеки един човек е различен и има нещо специално и уникално, което да предложи на света. „Хората забравят, че всеки се чувства по един и същи начин – изгубен, объркан, несигурен относно мястото и дейността си в света“, допълва моделката. Пише още, че трябва да се обединим около нашите несигурности, несъвършенства, щастие, радост и да приемем всичко като красиво и естествено.

Бела сподели и за своите лични трудности, уверявайки феновете и последователите си, че не са сами и в края на тунела винаги има светлина. „Това всъщност съм аз всеки ден, всяка вечер през последните няколко години“, написа Хадид под сълзливите снимки. Тя напомни на всички, че ги обича, че ги вижда и ги чува. Разкри, че много добре знае какво означава да се грижиш за психичното си здраве и че този процес е като увеселително влакче, което постоянно се изкачва и слиза.

„Социалните мрежи не са истина. Запомнете това“

Колкото и трудно да е, Бела иска да напомни на феновете си, че в края на пътя винаги ги чака щастие. „Отне ми доста време да вкарам тази мисъл в главата си, но съм имала доста съкрушителни моменти и бърнаут, за да разбера, че ако работиш достатъчно върху себе си, прекарваш малко време сам, за да разбереш проблемите си и какво ги предизвиква, винаги ще можеш да научиш повече за своята болка и как да се справяш с нея“, казва Хадид. Тя завърши с това, че става все по-трудно и по-трудно да споделя истината за себе си в социалните мрежи, но благодари на всички, които я виждат и я слушат.

По-рано през годината моделката си взе кратка почивка от социалните мрежи, за да се фокусира върху психичното си здраве. „Взех си време, за да науча повече за себе си по начин, който не мога да обясня в момента, но след време ще разкрия“, написа тя под серия от снимки, които е направила по времето, когато е била далеч от социалните мрежи.

По това време Бела е чела повече книги за това как да се грижи за себе си, яздила е домашните коне, наслаждавала се е на чистия въздух и е правила експерименти с кристали. „Спомените и щастието, с което се връщам, са истинска победа, по-близка връзка със себе си и духа си, чувство за любов към себе си, което винаги ми е липсвало, няколко добри приятели и тези книги, които бяха до мен“, написа Хадид.

Със завръщането си в Instagram, моделката каза, че е намерила себе си, своята сила и своята светлина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари