IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Бременната Кристина Ричи показа новия си съпруг

12 ноември 2021 17 40

Вижте и други двойки-знаменитости, които направиха своя дебют на червения килим

Getty Images

Getty Images

Бременната актриса Кристина Ричи показа за първи път официално своя нов мъж и баща на бъдещото си дете. Актрисата се появи ръка за ръка с коафьора Марк Хамптън, за когото обяви, че се е омъжила преди две седмици. Двамата за първи път минаха заедно по червен килим на премиера на нейния нов сериал Yellowjackets в Лос Анджелис на 10 ноември 2021 г.

41-годишната актриса, която преди години стана звезда в Холивуд с ролите си в хитовете „Семейство Адамс“, „Русалки“ и „Каспър“, е с четири години по-възрастна от своя втори мъж. Тя има и 7-годишен син от първия си брак, докато за Марк това ще е първо дете.

На 10 ноември 2021 г. колежката на Кристина – Ванеса Хъджинс също направи дебют на червения килим с новото си гадже – професионалният бейзболист Коул Тъкър. Двамата са заедно от около година, като започнаха връзката си, малко след като тя се раздели с актьора Остин Бътлър.

Ванеса и Коул се появиха заедно на премиерата на мюзикъла „Тик, тик… Бум!“, в което тя участва заедно с Андрю Гарфийлд.

Ванеса ХЪДЖИНС

Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър; Снимка: Getty

Преди малко повече от един месец Алесандра Амброзио също направи своя дебют като двойка с новия мъж в живота си, а именно модела Ричард Лий. На 6 октомври бразилският супермодел се появи с Ричард на събитие на марката OMEGA в Лос Анджелис, свързано с новия филм за Джеймс Бонд. Емблематичният ангел на Victoria's Secret има връзка със своя колега модел от началото на 2021 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Richard Lee (@_bigasia)

След едногодишна връзка моделът Кая Гербер и австралийският актьор Джейкъб Елорди също спряха да крият своите близки отношения. Те официално показаха на червения килим, че са щастливи и влюбени като се появиха заедно на галата на Academy Museum of Motion Pictures в Лос Анджелис на 25 септември 2021 г.

Роденият в Бризбейн 24-годишен Елорди е истинска звезда на Netflix, а красивата 20-годишна Кая пък е дъщеря на супермодела от 90-те Синди Крауфорд и бизнесмена и съдружник на Джордж Клуни – Ранди Гербер.

Кая и

Кая и Джейкъб; Снимка: БГНЕС

Три месеца след като се оказа, че звездата от сериала WandaVision Елизабет Олсън се е омъжила за музиканта Роби Арнет, двойката най-накрая направи своя дебют на червения килим. Те се появиха заедно на наградите „Еми“ на 19 септември. Актрисата все още не е споделила детайли от брака си с Роби. През 2019-та списание People обяви, че двамата са сгодени, но Елизабет така и никога не коментира тази информация.

Елизабет Олсън

Елизабет и Роби; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари