IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Медиум с разочароващо изявление за бъдещето на Меган Маркъл

16 ноември 2021 08 40

Деби Дейвис прогнозира трудности в семейния живот на херцозите на Съсекс

Снимка: Getty Images

Медиумът Деби Дейвис многократно споменава кралското семейство в своите прогнози. Според Деби, Меган Маркъл не е доволна от това как вървят нещата, след като се е преместила в Съединените щати, „Виждам, че в Калифорния ѝ липсва вниманието, което е получавала в предишния си статут“, обясни екстрасенската, според която тя е възмутена от факта, че Кейт и Уилям поемат нови роли.

Дейвис също прогнозира трудности в семейния живот на херцога и херцогинята на Съсекс. „Мисля, че на Хари му липсват родината и близките“, каза тя. Все пак след преместването принц Хари се връщаше няколко пъти в Лондон: на погребението на принц Филип и на откриването на статуята на принцеса Даяна.

Меган и Хари официално изоставиха кралските си задължения през януари 2020 г., след което се преместиха в Северна Америка. Сега живеят в Монтесито, Калифорния, с децата си Арчи Харисън и Лилибет Даяна.

Наскоро двойката подписа редица изгодни сделки, включително голяма сделка с Netflix. Освен това херцозите на Съсекс участват активно в светския и политически живот на Съединените щати. Срещат се с високопоставени служители, посещават видни събития и се занимават с благотворителна дейност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари