IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Валериева показа новата си татуировка

17 ноември 2021 08 40

Тя е с името на известен изпълнител

IStockphoto

IStockphoto

Моника Валериева, която през последните години пази изкъсо личния си живот и не дава интервюта в медиите, намекна, че не е сама. След като се заговори, че излиза с известен фолкпевец, тя потвърди новината, като показа най-новата си татуировка.

Плеймейтката сподели снимка в профила си в Instagram, на която ясно се вижда, че си е татуирала просто „MEDI“ на едната плешка.

Валериева носи черно боди и къса пола в зелен цвят, а на главата си е със спортна шапка на марката Balenciaga. Но аутфитът и нежният ѝ грим не могат да изместят вниманието от татуса, който я свързва с певеца Меди.

„Ако той е човека след време добави едно На, да стане На Меди“, „Любов да има!“, пишат последователите ѝ под публикацията, събрала над 7 хиляди харесвания.

Постът на Моника съдържа само две емотиконки, едната от които е знакът за безкрайност, което ни кара да мислим, че връзката ѝ е сериозна.

По-рано Меди разказа подробности за личния живот и кариерата пред Мон Дьо, но когато бе попитан за това има ли някого до себе си, той не пожела да коментира, но от думите му стана ясно че излиза с някого.

По-голяма част от снимките на красавицата са от Дубай, където и певецът бе наскоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари