IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветелина Янева на ревю на Chanel в Дубай

5 ноември 2021 17 40

За него дефилира моделът Белослава Хинова

БГНЕС

БГНЕС

Цветелина Янева е наблюдавала грандиозното ревю на Chanel в Дубай. Това става ясно от профила на фолкпевицата в Instagram, където самата тя се похвали. Българката е била в списъка от близо 1 000 ВИП гости, поканени на събитието на световноизвестната марка, състояло се на пристанище „Крийк“.

„Модно ревю Chanel“, написа звездата, показвайки своя аутфит в черно за вечерта. Той се състои от къса пола с висока талия и потник с тънки презрамки.

Впечатление правят и обувките на висок ток на Янева – с каишки и големи блестящи панделки.

Певицата, която е почитател на марката, носи на лявото си рамо актуален модел чанта на Chanel. Тя е мини, в черно и бяло, при това с нежна сребърна верига.

По-късно Янева сподели и още един кадър от Дубай – където я виждаме с къс топ в розово и минижуп.

Русокосата звезда навърши 32 години в началото на месец октомври. Тогава тя духна свещите на огромна торта, декорирана с рози, а украсата около нея бе тематична - сякаш като бутик на Chanel. За партито тя носеше същата черна пола със симпатични малки джобчета и сребристи копчета, с която се появи и на въпросното ревю. Тогава я комбинира с бял потник от сатен и обемна оргърлица - отново на марката. 

И друга българка на ревюто – на подиума му

Цветелина Янева е имала удоволствието да аплодира и родния супермодел Белослава Хинова, която участва в представянето на круизната линия на Chanel.

Красавицата, която е от агенция „Ивет Фешън“, представи панталон с широки крачоли в бяло, украсен с мъниста, комбиниран с боди, отличаващо се с бродерия, пише „Монитор“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Пеевска ( преди 2 години )
С нейния мъж и зад Дубай ще иде :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар