IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като истинска Даяна: Кристен Стюарт с Chanel на червения килим

11 октомври 2021 16 30

В Лондон се излъчи премиерата на документалния филм Spencer

Снимка: Getty Images

Феновете на принцеса Даяна много добре знаят, че тя е обожавала да носи тоалети с марката Chanel. Едни от най-запомнящите ѝ се визии са дели на гиганта от Париж, но след развода си с принц Чарлз принцесата отказва да носи неща, които имат върху себе си двойно „C“. Според кралски биографи, причината е свързана с личната болка на Даяна и брака ѝ с престолонаследника на Великобритания.

Сега, 24 години след смъртта на Принцесата на народа, има един човек, който продължава наследството ѝ, както и любовта ѝ с Chanel. Точно така, говорим за Кристен Стюарт, която изиграва Даяна в предстоящия документален филм Spencer, който се очаква на голям екран на пети ноември. Преди това обаче Стюарт обикаля света за различните премиери на лентата, доказвайки на всички, че е перфектна за ролята не само с играта си, но и с модния си вкус.

Като посланик на Chanel от осем години, актрисата много добре знае какво е да си близък с марката. Още едно нещо, по което си прилича с Даяна. Но докато принцесата спира да носи тоалети с буквата „C“ на тях, то Стюарт все още е лице на лейбъла. Марката често е поздравявана за своята традиционна елегантност и автентичност, но Кристен винаги успява да добави още малко разнообразие и чувство в дрехите.

По време на премиерата на Spencer в Лондон Стюарт се появи със сива дълга рокля от Chanel, която беше без презрамки. Тоалетът включваше слоеве зашити пайети, които се спускаха от деколтето до земята. Визията беше допълнена от сандали на висок ток от Jimmy Choo. Стилистът зад всичко това е Тара Суенен, която е работила със звезди като Алисън Джени, Идина Мензел и Лана Кондор.

Кристен Стюарт

Снимка: БГНЕС

Това не е първият път, в който Стюарт носи Chanel по време на промотирането на Spencer. На филмовия фестивал във Венеция, където филмът направи своя дебют, актрисата бе облечена с черен костюм, включващ сако и много къси панталони. Тоалетът е част от колекцията Metiers d'Art 2020/2021, която беше показана през декември миналата година. Тогава Кристен беше единственият гост на дефилето поради мерките срещу коронавируса.

Малко по-късно Стюарт смени черния си тоалет с ментовозелена рокля, която е от колекцията есен/зима 2021 на Chanel. Визията включваше рокля и 7/8 панталони с дантела и черна панделка на кръста. Всичко това беше комбинирано с бели токчета на Christian Louboutin и чокър отново от Chanel.

Кристен Стюарт

Снимка: БГНЕС

Принцеса Даяна също обичаше да носи Chanel, като в гардероба ѝ можеше да се намерят палта, рокли и костюми с известното лого. Най-известният ѝ тоалет е син костюм с пола, който принцесата носи два пъти в рамките на няколко месеца през 1997 година.

Стюарт получи много добри отзиви за играта си в Spencer. На пресконференция на филмовия фестивал във Венеция актрисата говори за трансформацията си в покойната принцеса. „Правенето на този филм ми донесе повече щастие отколкото който и да е друг проект досега. Чувствам се по-жива и по-свободна, дори по-висока“, казва тя.

Когато бе попитана за стила на принцеса Даяна, Кристен заяви, че никога не е било толкова важно какво е носила тя. „Тя беше човек, който използваше дрехите като броня, но все пак беше уязвима. Не можеше да се скрие, сърцето ѝ винаги беше отворено и това, според мен, е най-хубавото нещо, което тя правеше“.

Даяна Гети

Снимка: Getty Images

Официалният трейлър на Spencer беше пуснат миналия месец, показвайки разгорещен разговор между принц Чарлз и Даяна. „Трябва да има две твои версии. Истинската и онази, която показваш пред камерите“, казва синът на кралицата. Малко по-късно виждаме как Стюарт казва, че няма надежда за нея в двореца, особено с тези хора. „Дали ще ме убият, как мислиш?“, пита тя човек зад кадър.

Освен Кристен Стюарт, във филма ще видим Сали Хоукинс, Тимъти Спал и Шон Харис, които ще играят съответно Маги, Алистър Грегори и Дарън Макгрейди. Британският актьор Джак Фартинг, познат от сериала Poldark, ще бъде принц Чарлз.

Spencer излиза по кината на 5 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари