IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс пусна своя козметична марка

17 ноември 2021 10 40

Първите му продукти са лакове за нокти, серум и молив за очи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Една от най-дългоочакваните козметични марки вече е готова. Хари Стайлс разкри, че линията му Pleasing, която съдържа продукти за грижа за кожата и лакове за нокти, най-после ще бъде достъпна за феновете.

Първите продукти, които излязоха на пазара, се наричат Perfect Pearl и включват лак в три нюанса – черно, розово и перленобяло, топ лак, серум за бляскава кожа с антиоксиданти, аминокиселини, витамин В5 и капсулирани перли, както и молив за очи. Цените варират от 20 долара за продукт до 65 долара за цяла кутия с козметика.

Първият набор от продукти на Pleasing е доста близък до стила на Хари Стайлс. Освен с модния си вкус, вдъхновен от 70-те години, задвижван от Gucci, певецът стана известен със своята причудлива и несъответстваща ноктопластика и блестяща кожа.

„Не мисля, че да си красив или да се чувстваш красив означава да изглеждаш добре. Когато хората са щастливи и сияещи, те блестят. И смятам, че козметичните продукти просто ти помагат да се чувстваш още по-красив“, казва Стайлс за списанието Dazed Winter, на чиято корица застава.

Според уебсайта на Pleasing, продуктите следват принципите на веганството и чистата красота, като са направени без парабени или тестване върху животни. Марката също си партнира с Nest – нестопанска организация, подкрепяща отговорния растеж и творческия ангажимент на икономиката на занаятчиите и производителите за изграждане на свят с по-голямо равенство между половете. Със своите програми Nest работи за насърчаването на благосъстоянието на занаятчиите в САЩ и в световен мащаб.

Официалното пускане на Pleasing идва след месеци на слухове, подхранвани от ентусиазираните фенове на Стайлс, които по-рано през 2021 година разкриха, че изпълнителят е подал документи за патент на търговска марка. Тя носи името Pleased As Holdings и е описана, че ще се занимава с търговия на едро на аромати и козметика.

През изминалия уикенд феновете очакваха, че продуктите ще бъдат пуснати на пазара, след като билбордове с надпис Pleasing се появиха пред залите и стадионите, където Стайлс изнасяше концерти. Освен това билбордове бяха видени и в градове по целия свят, включително Ню Йорк и Лондон.

Все пак Pleasing ще бъде пусната на пазара на 29 ноември, но вече е отворено записването за предварителна продажба на продуктите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари