IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс се присъединява към вселената на Marvel

21 октомври 2021 10 50

Той беше включен в надписите на филма „Вечните“

Снимка: БГНЕС

Моментите на Хари Стайлс в Холивуд съвсем не са приключили. След като изпълнителят получи няколко роли в нискобюджетни и независими филми, сега той се присъединява към големите играчи като Анджелина Джоли, Салма Хайек и Ричард Мадън.

Преди световната премиера на дългоочаквания филм „Вечните“ от вселената на Marvel, феновете забелязаха името на Стайлс като допълнение към всички главни и второстепенни актьори. На частната прожекция в Лос Анджелис на 18 октомври беше разкрито, че Хари ще се появи като Ерос – братът на Танос, който пък е изигран от Джош Бролин.

„Голямо разкритие от премиерата на „Вечните“. Хари Стайлс се присъединява към вселената на Marvel като Ерос, братът на Танос“, написа филмовият редактор от Vanity Fair Мат Донели в Туитър. Главният редактор на списанието Марк Малкин също потвърди новината, като заяви, че Хари наистина се появява в новия филм и това не е лъжа.

Според Los Angeles Times обаче, феновете ще трябва да почакат до края на филма, за да видят дебюта на Хари като Ерос, защото участието му е след последната сцена. Героят е познат още и като Старфокс в комиксите и е част от Вечните. Неговата сила е да контролира човешките емоции и центровете на удоволствие в мозъка.

Засега не е ясно дали въобще ще видим повече от Хари като Ерос, тъй като не се знае дали ще има втора част на „Вечните“. Все пак феновете на изпълнителя може да се насладят на актьорската му игра през 2022 година, когато излиза филмът „Не се тревожи, скъпи“ с режисьор Оливия Уайлд. Именно на снимачната площадка се заражда любовта между Стайлс и Уайлд.

Хари прави актьорския си дебют през 2017 година във военната драма Dunkirk.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари