IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искат ли още Меган Маркъл и принц Хари да използват статута си на кралски особи?

20 ноември 2021 15 00

Кралицата ясно показа, че тези техни планове ще са осуетени

Снимка: БГНЕС

След като Меган Маркъл и принц Хари напуснаха двореца и се преместиха в Америка, те, според много експерти, въпреки че са се отказали от статута на кралски особи, постоянно го използват за търговски цели.

Съобщава се, че херцозите на Съсекс искат повече свобода, но не възнамеряват напълно да се откажат от кралската си роля. Според запознати Меган и Хари планирали да намалят кралските задължения, което ще им позволи да преследват свои собствени независими проекти, но да останат в рамките на официалните си правомощия в областта на военните, изкуствата, спортните организации и в Британската общност.

„Оригиналната им идея беше да имат „трета опция“ за кралски особи. Но кралицата каза ясно: „Не, не можете да направите това. Вие работите за монархията, а не монархията за вас “, каза източникът.

През февруари тази година, след изразеното желание на Меган Маркъл и принц Хари да напуснат завинаги Великобритания, беше решено те да бъдат лишени от цялото си кралско покровителство.

„Те (Хари и Меган) уважават това решение, но ясно дадоха да се разбере, че не се отказват от тези роли“, добави вътрешен човек, цитиран от OK Magazine.

Различни доклади през последните няколко месеца твърдят, че част от правомощията, оставени от Съсекс, ще бъдат прехвърлени на съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън.

Беше съобщено, че херцогинята на Кеймбридж ще поеме ръгби съюза и ръгби футболната лига. Това обаче не е потвърдено официално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Възмутен ( преди 2 години )
Те изоставят "кралските задължения",но искат да си ползват " кралските права". Лицемери
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар