IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паулина Порижкова: Живея най-добрия си живот!

24 ноември 2021 10 40

Моделът отговори на критиката с гола снимка

Getty

Getty

„Живея най-добрия си живот!“. Това заяви Паулина Порижкова, по повод поредните критики за това, че на 56 би трябвало да спре да качва голи снимки и да заживее по-кротко. Известният модел реши да отговори на негативните коментари както тя може най-добре – с нова топлес снимка.

Преди близо седмица мъж порица Порижкова, че се фокусира „прекалено много“ върху себе си и външния си вид„На вашата възраст трябва да се къпете в любовта на децата и внуците си, вместо да пътувате по целия свят, да парадирате с полуголи снимки и да се държите като 16-годишна“, написа той.

Публикувайки кадър, на който е чисто гола, като интимните ѝ части са прикрити допълнително, Паулина изтъква, че е погрешно схващането, че след като жените стигнат една определена възраст и спрат да раждат, трябва да бъдат пенсионирани, за да дадат път на по-младите.

„След цял живот, прекаран в грижа за другите, най-накрая успявам да направя нещо за МЕН“, пише тя.

Чешкият модел признава, че преди години не е била толкова уверена в себе си и тялото си. А сега, когато „най-накрая се чувства добре в кожата си“, публикува по-разголени снимки, защото така ѝ харесва. А дали това ще допадне на околните, това не е нещо, с което тя се съобразява на този етап от живота.

„Правя го, защото виждате хиляди изображения на по-млади жени в същите ситуации. Това е, което сте свикнали да виждате. Никой не им казва да си обличат дрехите“, продължава още тя.

Порижкова е категорична, че по-възрастните жени трябва да се грижат за дома, да бъдат по-мъдри и търпеливи, но не бива да забравяме, че малко чувственост не им е излишна.

Моделът посочва още, че със снимките си иска да разбие табутата в обществото, насочени към жените над 50.

Преди известно време 56-годишната Паулина защити актрисата Сара Джесика Паркър, която бе заснета на кафе с побелели коси. И двете са на мнение, че няма нищо срамно в това и могат спокойно да оставят израсналите си корени напук на стереотипите в обществото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари