IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата принцеса Мако в САЩ – какъв апартамент избра тя?

24 ноември 2021 10 30

Квартирата ѝ с Кей Комуро е много близо до Бродуей

БГНЕС

БГНЕС

Мако Комуро, която доскоро бе принцеса и един от най-високопоставените членове на японското кралско семейство, вече се установи в САЩ. За близо седмица от пребиваването си в Ню Йорк, племенницата на император Нарухито вече е успяла да се настани в апартамента, нает от нейния съпруг. Според американски медии, той е в известния квартал „Hell's Kitchen“, намиращ се в близост до Бродуей.

Жилището, което е само с една спалня, е разположено в голяма сграда на 52-ра улица, част от горепосоченото място. Неговият наем е 4 300 долара на месец, съобщава сайтът за недвижими имоти The Real Deal.

Удобствата, които предлага блокът, в който Мако и Кей са се преместили, включват салон на покрива му, фитнес зала, спа център, библиотека и голф симулатор.

Изданието не разкрива дали апартаментът е обзаведен, но според информация на медии в САЩ, младият адвокат е подготвил всичко необходимо за семейството си още преди да замине за Япония, където на 26 октомври се ожени за своята студентска любов.

Кей Комуро е изплатил дълга си

принцеса Мако,

БГНЕС

След като младоженците живяха за кратко в Токио, докато подготвят документите по своето заминаване, стана ясно, че мъжът на бившата принцеса е успял да изплати своя дълг към бившия приятел на майка си. Той е в размер на 4 милиона йени, дадени ѝ преди години – за неговото образование, заради което двамата не успяха да сключат брак веднага.

Въпросната сума е преведена на 15 ноември, малко след устройването на младото семейство в Ню Йорк, пише агенция Киодо, но не съобщава откъде я има Комуро.

30-годишният мъж, който не успя да вземе последния си изпит за адвокат, ще работи като юридически сътрудник в кантора, в която го очакваха с нетърпение след неговия брак с Мако. Междувременно жена му най-вероятно ще работи нещо свързано с изкуство, а ако има късмет, може да бъде наета и за куратор, за какъвто е завършила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари