IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За по-малко от 24 часа: Марта Стюарт направила 30 пая за служителите си

26 ноември 2021 15 00

Тя ги изненадала за Деня на благодарността

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Марта Стюарт за пореден път доказа, че е кралицата на кухнята.

В сряда, ден преди в Америка да се отбележи Деня на благодарността, известната кулинарка и авторка на готварски книги показа своите умения в направата на традиционен празничен пай. Тя сподели в социалните мрежи, че е успяла да изпече 30 десерта за по-малко от 24 часа, за да зарадва своите служители, които работят във фермата ѝ.

„Отне ми около 20 часа, за да направя 30 пая“, похвали се Стюарт. Тя публикува колекция от снимки на своите творения, разказвайки точно с какво са напълнени. 10 от десертите са с бадемови кори и сладко от червени боровинки, 10 са с тиква, а последните 10 са с ром. „Всеки, който работи във фермата ми имаше право да си избере по три пая, които направих тази година. Надявам се да харесат избора си“, пише още Марта. Тя призна, че е запазила по един десерт от всяка група, за да ги сервира на своя празничен обяд.

Все пак готвенето за Деня на благодарността не спря дотук. След като е прекарала почти цял ден в приготвянето на пайовете, Стюарт се е заела с подготовката и на официалния обяд. Разбира се, на масата е имало традиционната пуйка, както и различни сосове и салати. Кулинарката попита и своите фенове какво те са направили за празника.

Ден преди Деня на благодарността Стюарт се появи в шоуто Today, където разказа на зрителите за няколко нетрадиционни, но доста полезни трикове за приготвянето на пуйка. Те са подходящи за хората, които не искат да отварят фурната си на всеки 30 минути, за да проверят дали ястието е готово.

„Ако нямате тензух за пуйка и трябва да я покриете с нещо, изберете една чиста тениска от чекмеджето на съпруга си, накиснете я в масло и бяло вино, след което я поставете върху птицата“ обясни Стюарт. Според нея, това ще помогне да предпазите месото от изгаряне.

Марта обаче не е заета само по празниците. Всъщност, последната половина от 2021 година беше изпълнена с различни ангажименти за звездата. Тя и приятелят ѝ Снуп Дог се съюзиха в кулинарното състезателно шоу „Много вкусният Хелоуин на Снуп и Марта“, където те бяха съдии заедно с Алвин Джоу.

През септември пък Стюарт пусна на пазара своя марка замразени храни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

v ( преди 2 години )
а служителите и са се отблагодарили със cream pies.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар