IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс и Сам Асгари вече са женени?

5 декември 2021 10 30

Поне това смятат феновете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Днес, 2 декември, Бритни Спиърс навърши 40 години. Това бе първият ѝ рожден ден от 13 години насам, който тя имаше правото да отпразнува като свободна жена, след като премахна попечителството на баща си това лято. След огромната победа в съда, Спиърс започна да подрежда живота си по свой начин, като веднага се сгоди за Сам Асгари и заяви, че е готова да създаде семейство и дори да има още деца.

Феновете бяха изключително щастливи от новината, че идолката им вече е свободна и започнаха да я поздравяват в социалните мрежи под всяка нейна публикация. Така те разбраха, че Бритни е в началната фаза на своите планове за сватба, но някои от почитателите ѝ смятат, че тя вече е минала под венчилото със своя любим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Повод за съмненията стана една публикация на Сам Асгари, с която той предварително поздрави Бритни за рождения ѝ ден. В Instagram той сподели няколко снимки с любимата си, под които написа „Наричам те лъвица, защото се възхищавам на постоянната ти сила, вдъхновен съм от красивото ти сърце и се радвам на усмивката ти, която осветява целия ми свят“. Пошегува се, че това е първият рожден ден на Спиърс, намеквайки че от днес се слага началото на период, в който тя ще определя всичко в нейния живот.

Феновете обаче бяха по-впечатлени от начина, по който Сам се обърна към Бритни. В края на пожеланието си той написа „Честит първи рожден ден на моята съпруга“. Разбира се, въпросите веднага заваляха, като потребителите нямаха търпение да разберат дали двамата влюбени са минали под венчилото или фитнес моделът просто няма търпение да нарече Бритни своя съпруга.

Спиърс побърза да изчисти ситуацията като публикува същите снимки, които показват как тя и Сам се целуват и прегръщат на входа на частен самолет. Този път обаче изпълнителката не се обърна към любимия си с „моя съпруг“, а го нарече „моят годеник“. Тя разкри, че двамата заминават на почивка, но не сподели точната локация.

Звездата използва момента и да разкритикува скорошни действия на папараци, които я бяха снимали как излиза от тоалетна на бензиностанция. В Instagram Бритни сподели, че преди няколко дни е преживяла един от най-лошите си моменти, защото е усетила навлизане в личното пространство. Все пак тя е успяла да се справи със ситуацията като е насочила вниманието си към себе си и си е напомнила колко е важно човек да се обича и уважава.

„Папараци ме снимаха как излизам от обществена тоалетна. Колко унизително е това???“, написа Бритни в социалните мрежи. Малко по-късно тя сподели видео, на което показва няколко тоалета пред коледната елха. За фон си е пуснала песента Vogue на Мадона. Според вече 40-годишната звезда, забавлението с модата ѝ е помогнало да повдигне настроението си.

„Веднага след прибирането ми у дома, си направих парти за самочувствие. Казвам ви, ако изпитвате проблеми със самочувствието или увереността, трябва да се опитате да вървите с високо изправена глава и да не обръщате внимание на думите“, посъветва Спиърс. Тя допълни, че грижата за себе си може да включва абсолютно всичко, като при нея се състои от високи токчета, рокля и красиво червило.

В публикацията си за рождения ден, Бритни също зачекна темата с папараците, казвайки че скорошните снимки не показват истинската ѝ фигура. Според нея, камерата наистина добавя няколко килограма и е много важно от какъв ъгъл са те снимали. „Не съм 300 килограма, както ме показват тези папарашки снимки. Тренирам и то сериозно... но както и да е. Господи, благодаря ти, че мога да изляза от страната! Благословена съм!“, завърши певицата.

Бритни и Сам, които се запознават през 2016 година на снимките за видеото към песента Slumber Party, се сгодиха през септември след петгодишна връзка. За специалния пръстен, Асгари се е свързал с Роман Малайев, който е направим 4-каратово бижу, в което е била гравирана думата „Лъвица“.

Откакто стана ясно, че Спиърс отново ще мине под венчилото, тя започна да споделя все повече детайли около сватбата. Разкри, че Донатела Версаче ще ѝ направи роклята, като дизайнът вече е в процес на изработка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари