fallback

Празник в дома на Наум Шопов и Теа Минкова

06 December 2021 14:40

Дъщеричката им Амая стана на 2 години

IStockphoto

Две години щастлив живот като родители празнуват Наум Шопов-младши и половинката му Теа Минкова. Актьорът, който отскоро е и тв водещ, си спомни за първите мигове след раждането на дъщеричката му Амая.

„Плаках си, после се смях, после пак плаках, после пак се смях и така до следващата сутрин. Увеселителното влакче от емоции беше несравнимо. Тогава детското ми мозъче не можеше да осчетоводи какво означава да си баща. Може би все още не може, но аз знам какъв баща искам да бъда за теб и ще направя всичко необходимо, за да бъда твоята скала и най-добър приятел, докато ме има“, написа той във Facebook, споделяйки със своите последователи една от първите снимки на момиченцето.

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova)

От своя страна Теа, която планува тяхната сватба за 2022 г., също бе доста емоционална, говорейки за порасналата Амая. След своя годеник, тя показа непубликувани кадри от родилното, на които виждаме емоциите на двамата преди и след появата на бебето.

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova)

„Амая става на две годинки, а аз преживявам всичко отново и отново ♥️ В този пост няма да говоря за Амая, а за НАС. Ако кажа, че през тези две години ни е било лесно... ще излъжа. Да кажа, че това са най-трудните години в живота ни, също няма да е вярно. Едно е сигурно обаче, това са най-смислените секунди, часове, месеци и две години в нашия живот“, казва тя.

По думите на Теа, както тогава, така и днес, двамата с Наум се питат дали ще се справят като родители.

Много от последователите на известната двойка ги поздравиха за рождения ден на детенцето.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
рожден ден Наум Шопов Теа Минкова Наум Шопов дъщеричка Амая
0 коментара
fallback