IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След първия рожден ден – дъщеричката на Танцуващия милионер проходи

9 ноември 2021 18 00

Бизнесменът купи луксозно возило на детето

Getty

Getty

Изненадите от семейството на Танцуващия милионер не спират. След като дъщеричката му стана на 1 годинка и бизнесменът вдигна голямо парти, стана ясно, че малката Блу вече крачи смело из двора на луксозния му дом.

Половинката на Джанлука Ваки и майка на момиченцето съобщи в своя профил в Instagram, че още докато са били на почивка в Милано, бебето е проходило.

„Ние идваме“, пише Шарън Фонсека, която показва първите уверени крачки на детето, напътствано от известния му татко, който го придържа.

Моделът сподели и видео, показващо специалното празненство за годинката на момиченцето. В него виждаме, че заедно с Джанлука са поръчали уникална украса на градината им, която са превърнали в истински увеселителен парк. И макар детето да не може още да скача на батути, нейните родители и гости се забавляват на тях с удоволствие.

„Добре дошли в малкото вълшебно селце на Блу Йерусалема“, пише красивата половинка на Ваки.

Междувременно 53-годишният италианец, известен в цял свят с бохемския си начин на живот, показва как протичат новите разходки с детето. Вместо с количката, той извежда вече дъщеря си с уникален автомобил – миникопие на последния, който той си купи.

„Тя се присъедини към кадифеното семейство“, пише шеговито Танцуващия милионер към клип, в който детето, той и годеницата му излизат от скъпи коли в черно, които са с кадифено покритие.

Ваки все още не коментира ще мине ли под венчило с Шарън, която е доста по-млада от него. Двамата не спират да споделят любопитни видеа в социалните мрежи – с много танци, хубава музика, както и голяма доза хумор.

По-рано тази година двамата родители на Блу заминаха за Сърбия за да получат руската ваксина срещу COVID-19. А това лято имаха и първи полет с бебето.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари