IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари насърчава хората да напуснат работа, ако не са щастливи

7 декември 2021 17 50

Бихте ли го послушали?

БГНЕС

БГНЕС

Човек трябва да напусне работното си място, ако на него не се чувства добре и не е щастлив, за да запази психичното си здраве. Това твърди принц Хари в интервю за списание Fast Company, посочвайки, че вземането на едно такова решение по време на пандемия е по-скоро добро, отколкото лошо.

„Всъщност това е знак, че със самосъзнанието идва нуждата от промяна“, казва синът на принц Чарлз, промотирайки стартъпа BetterUp, чийто фокус е именно върху психичното здраве.

„Много хора по света са зациклили на работа, която не им носи радост, а трябва да поставят психичното си здраве и щастие на първо място. Това е нещо, което трябва да се празнува“, казва още съпругът на Меган Маркъл, който знае много добре какво е да напуснеш работното си място.

По думите на Хари, хората, напуснали на фона на пандемията, без да се притесняват за последствията, вдъхновяват за така необходимата културна промяна.

„Докато на повърхността изглежда, че тези последните няколко години изведоха всички тези проблеми на преден план, реалността е, че тези борби и проблеми назряват от доста време. Ние сме едва в началото на пробуждането на психичното здраве“, казва херцогът на Съсекс.

Половинката на Меган Маркъл изтъква, че най-накрая се обръща внимание на психичното здраве и все още има хора, които не са достатъчно осведомени по въпроса, като продължават да търпят какво ли не на работа, само и само за да имат пари и да се издържат.

Самият принц Хари промени драстично начина си на живот, оттегляйки се от британския кралски двор, заживявайки в Калифорния със семейството си. Мнозина го поздравиха за това, че е подкрепил жена си за „Мегзит“ и написаха в Twitter, че са на същото мнение за психичното здраве, на което не се обръща внимание по време на пандемията, в която мнозина се стремят да запазят работата и доходите си, на фона на други, които се борят с коронавируса.

принц Хари

БГНЕС

Междувременно, в търсене на своята свобода и по-щастлив живот далеч от Острова, Хари и Меган подписаха договор със стрийминг платформата Spotify точно преди година. Днес те могат да загубят голяма сума пари заради това, че не са били твърде активни в подкаста си, както обещаха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Аз ( преди 2 години )
Голям ***!Напуснете работа и стойте гладни,но щастливи?!Тоя за пари предаде и продаде цялото си семейство,а сега дава акъл на хората.Всъщност дава нещо, което няма.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Ако ми плаща сметките, веднага. Тоя и... т си живее в паралелна вселена, няма и 1 ден истински трудов стаж, но иначе е голям вксперт. Да, дойде тука да оцелява с 1000 лв и тогава да говори как се напуска работа посред пандемията.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар