IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клаудия Шифър и мъжът ѝ с рядка поява на червения килим

9 декември 2021 18 00

Вижте и 17-годишната дъщеря на супермодела, която е нейно копие

Getty Images

Getty Images

Супермоделът от 90-те Клаудия Шифър се появи на червения килим в оригинална черно-бяла рокля, декорирана с перли и прилепнала по невероятната ѝ фигура. Красивата германка наистина много рядко се появява с мъжа си – британския филмов режисьор и продуцент Матю Вон. 51-годишната емблематична блондинка дойде под ръка с 50-годишния си съпруг на лондонската премиера на неговия нов филм The King's Man.

Преди няколко седмици пък Клаудия Шифър пък показа в Instagram профила си своята пораснала, 17-годишна дъщеря Клементин. От кадъра се видя, че тийнейджърката изключително много прилича на знаменитата си майка, но явно няма намерение да следва нейните стъпки на модния подиум. Последователите на Шифър в социалната мрежа веднага започнаха да коментират, че момичето прилича досущ на знаменитата си майка.

Клаудия е горда майка на общо три деца, като освен Клементин тя и Матю имат още една дъщеря, която се казва Козима и е на 11 години, както и син – Каспар, който е на 18.

Шифър и продуцентът Вон са женени от 2002 г. Семейството прекарва по-голямата част от времето си в Обединеното кралство, където притежава модерно селско имение в Съфолк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари