IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След емоционалното интервю: Алек и Хилария Болдуин напуснаха Туитър

7 декември 2021 15 00

Преди дни актьорът за първи път говори за фаталната стрелба по време на снимките на филма Rust

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алек Болдуин и съпругата му Хилария изтриха своите профили в Туитър няколко дни след емоционалното интервю, което актьорът даде пред ABC. Тогава той за първи път говори в детайли за стрелбата по време на снимките на филма Rust, при която загина операторката Халина Хътчинс, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен.

Изтритият профил на Алек беше използван за официални съобщения относно трагичния инцидент, случил се на 21 октомври. Този на фондацията му също е изтрит в понеделник. Съпругата на актьора – Хилария, също няма профил в Туитър, но двамата запазват профилите си в Instagram, откъдето ще комуникират с феновете и ще споделят новини за разследването на стрелбата.

Според полицията, Алек е държал пистолета, с който е убита Халина Хътчинс и ранен Джоел Соуза. На 17 ноември актьорът и част от продуцентите на Rust бяха обвинени от Мами Мичъл, който твърди, че е стоял много близо до сцената с пистолета и е бил улучен от остатъци от патрона и това му предизвикало психическа травма. В момента разследването продължава.

В интервю пред ABC, което беше излъчено миналата седмица, Болдуин твърди, че никога не е дърпал спусъка, а просто е навел пистолета и е пуснал предпазителя. Тогава обаче оръжието гърми и убива Халина Хътчинс. Тя е била най-близо до пистолета, защото е трябвало да заснеме сцената, като е казала на Алек да насочи оръжието към рамото ѝ, за да може да изглежда по-добре на камерата.

Пред журналиста Джордж Стефанополус актьорът казва, че постоянно има сънища относно стрелбата, като изображения на пистолети не му дават мира и го държат буден през по-голямата част от нощта. „Страдам психически. Уморен съм от това, защото трябва да се опитам да се грижа за децата си. Семейството е единственото, което имам. Честно казано, не ми пука за кариерата ми в този момент“, споделя Болдуин.

На въпроса дали чувства вина за стрелбата, той категорично отрича. „Някой е отговорен за това, което се случи и не мога да кажа кой, но не съм аз. Ако имах чувството, че съм виновен, сигурно щях да се самоубия. Не го казвам на шега“, разкрива още Алек.

След интервюто Хилария написа дълго съобщение в Instagram, казвайки че се е страхувала от факта, че съпругът ѝ ще говори толкова открито пред целия свят. „Уважаваме Халина и цялото ѝ семейство. Надяваме се да разберем какво се е случило и ще направим всичко възможно това да не се повтаря. Мой Алек, тук съм да те излекувам от всякакъв вид болка. Никъде няма да ходя. Ние отново ще бъдем Алек и Хилария – разхвърляни, емоционални и с много, много любов – до самия край“, написа инструкторката по йога.

В петък ще бъде излъчено специалното предаване 20/20, в което ще бъдат разисквани събитията преди стрелбата и разследването след това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари