IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След ужасяващия инцидент: Алек и Хилария Болдуин се възстановяват с помощта на децата

17 ноември 2021 17 40

Според източник, актьорът разчита изцяло на семейството си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин реши да се свърже с феновете си, за да разкрие как продължава възстановяването на семейството ѝ след трагичния инцидент на снимачната площадка на филма Rust. Тогава съпругът ѝ Алек по погрешка застреля и уби операторката Халина Хътчинс и рани режисьора Джоел Соуза.

В неделя фитнес инструкторката сподели видео монтаж от няколко снимки на нея и Алек, които показват как двамата прекарват времето с шестте си деца – 8-годишната Кармен, 6-годишния Рафаел, 5-годишния Леонардо, 3-годишния Давид, 13-месечния Едуардо и 8-месечната Мария. „Ето ме. Прекарваме много време заедно. Благодарна съм за тези деца. Благодарна съм за вас“, написа Хилария под видеото.

Снимките включват семейството на разходка и една, на която Алек държи в ръцете си едно от най-малките си деца. Хилария сподели подобен пост преди седмица, на който шестте ѝ деца си играят заедно, както и снимки на крави, лами и есенни пейзажи. Видеото тогава завърши с Алек Болдуин, който държеше в ръцете си 8-месечната Мария Лусия. „Ето ме и споделям няколко момента. Заедно сме. Знам, че се тревожите. Обичаме ви и ни липсвате“, написа тя под публикацията.

Фаталният инцидент, в който Алек по погрешка уби операторка и рани режисьор, се случи на 21 октомври на снимачната площадка в Санта Фе, Ню Мексико. По време на репетиция асистент-режисьорът без да знае подава зареден с истински патрони пистолет към Алек. Мислейки, че в оръжието има фалшиви муниции, Дейвид Халс казва, че всичко е наред и снимките може да започват.

Алек стреля с пистолета, който обаче ранява фатално Халина Хътчинс и изпраща Джоел Соуза в болница. Нито Болдуин, нито Халс са знаели, че в оръжието има истински патрони. Разследването на случая продължава, като снимките на Rust са отменени за неопределено време.

Малко след инцидента Хилария сподели за предизвикателството да отглежда децата си в тази ситуация. „Родителството в този момент е меко казано напрегнато. Днес, ние се събрахме, за да им организираме празник“, написа тя под снимки на семейството от Хелоуин миналия месец.

По време на разследването, което ще установи кой всъщност е заредил пистолета с истински патрони, Алек се осланя на съпругата и децата си. „Това е немислима трагедия и болката и травмата за него са огромни. Алек все още е в шок и сърцето му е разбито. Той прави всичко възможно да се справи със ситуацията и разчита на Хилария и децата за подкрепа“, казва източник пред списание People.

По-рано през месеца Болдуин наруши мълчанието си и заяви пред журналисти, че напълно сътрудничи на полицията и помага на семейството на Халина Хътчинс с каквото може.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари