IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаменитостите, които се сгодиха през 2021-ра

28 декември 2021 15 00

Разберете за кои звездни двойки ще звънят сватбени камбани през идната година

Кейт Хъдсън и бъдещият й съпруг;Getty Images

Getty Images

Предлагаме ви поглед назад към двойките-знаменитости, които се сгодиха през 2021 г. и за които се очаква да сключат брак през идната, 2022 година. Започваме с най-новата сгодена двойка, а именно Линдзи Лоън и нейният любим мъж Бадер Шамас. Червенокосата актриса сподели в Instagram на 28 ноември, че нейният приятел от две години ѝ е поискал ръката. „Любов моя. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще. @bader.shammas #love“, написа тя, демонстрирайки годежния си пръстен. Списание People разкри, че Бадер е помощник вицепрезидент на Credit Suisse в Дубай, където актрисата живее през последните седем години.

 

 

Актьорът от „Здрач“ Тейлър Лаутнър също ще се жени скоро. На 11 ноември той разкри, че е предложил брак на приятелката си от три години – медицинската сестра Тей Доум. „11.11.2021 г. И точно така всичките ми желания се сбъднаха“, написа той в профила си в Instagram. Той сподели и снимка, на която е паднал на едно коляно пред камина, заобиколен от свещи и стотици цветя, докато предлага брак на бъдещата си съпруга.

 

 

Колежката от франчайза „Здрач“ на Тейлър Лаутнър – Кристен Стюарт и нейната приятелка от повече от две години – сценаристката Дилън Майер също се сгодиха наскоро. Актрисата сподели в „Шоуто на Хауърд Стърн“ в началото на ноември, че наистина смята да се ожени за Дилън. Двете се запознават на снимачна площадка преди цели седем години, но любовта им пламна през лятото на 2019 г.

Наскоро и Кортни Кардашян каза „ДА“ на предложението на барабаниста на blink-182 – Травис Баркър. Той ѝ предложи брак на плажа пред хотел Rosewood Miramar в Монтесито, Калифорния, по залез слънце на 17 октомври, поставяйки хиляди червени рози на пясъка във формата на гигантско сърце. E! News разкри, че Кортни, която никога не е била омъжвана, е била много изненадана от предложението. Травис подари на любимата си огромен овален диамантен пръстен – който дъщеря му Алабама разкри в историята си в Instagram по-късно същата вечер.

 

 

На 14 септември звездата от франчайза „Бързи и яростни“ Джордана Брустър също обяви годежа си с технологичния изпълнителен директор Мейсън Морфит, с когото излиза от лятото на 2020 г. Тя показа и своя годежен пръстен с диамант. Това ще бъде вторият брак на актрисата. Тя и продуцентът Андрю Форм, с когото споделят две деца, се разделиха през май 2020 г. след едно десетилетие брак.

 

По-интересното в случая е, че бившият съпруг на Джордана – продуцентът Андрю Форм се сгоди няколко дена след нея за актрисата Александра Дадарио, позната от White Lotus. 35-годишната красавица показа и пръстена, който нейният бъдещ, 52-годишен съпруг ѝ е поднесъл. Тя написа и послание към него, което гласи: „Абсолютно най-прекрасният мъж, ти се справяш с глупости, загуби, живот, трудности, хора, с благодат и състрадание.“ Той е продуцент на филмите „Нито звук“ и „Костенурките нинджа“.

След близо пет години като двойка и една дъщеря заедно, Кейт Хъдсън и Дани Фуджикава (на основната снимка) също се сгодиха. Това обяви актрисата в своя Instagram профил на 13 септември. Дани е музикант и основател на Lightwave Records. По-късно същия ден Кейт дебютира и прекрасния си нов годежен пръстен на Met Gala 2021.

На 12 септември Бритни Спиърс също използва Instagram, за да обяви, че тя и дългогодишният ѝ приятел Сам Асгари са сгодени. „Не мога да повярвам“, написа тя под видео, на което тя и любимият ѝ позират заедно, докато тя показва новия си пръстен, за който се твърди, че е проектиран от базирания в Ню Йорк бижутер Роман Малаев.

 

На 26 август списание People написа, че филмовата звезда Даян Крюгер и нейният приятел и баща на дъщеря ѝ – Норман Рийдъс са се сгодили. Двойката започна връзката си през 2017 г., а детето им се роди през 2018 г.

На 10 август актрисата София Буш разкри също в Instagram, че нейната любов от повече от година – предприемачът Грант Хюз ѝ е предложил брак по време на разходка с лодка на езерото Комо, Италия. Тя нарече годежа си „най-невероятната, вълнуваща изненада в живота ми“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Bush (@sophiabush)

 

Талула Уилис е друга звездна наследница, която ще бъде булка идната година. Едната от трите дъщери на Деми Мур и Брус Уилис – обяви щастливата новина в социалните медии на 4 май, публикувайки слайдшоу, показващо момента, в който режисьорът Дилън Бъс ѝ иска ръката. Тя също така сподели и видео, в което дебютира своя огромен годежен пръстен.

На 20 март италианският певец и актьор Бенджамин Масколо използва Instagram, за да обяви, че той и бившата звезда на „Дисни“ Бела Торн са сгодени след 2-годишна връзка. „Тя каза да!“ написа той, споделяйки снимки със своята любима, пот които се вижда отблизо и нейният красив диамантен пръстен.

На 6 февруари куотърбекът Арън Роджърс разкри, че се е сгодил за актрисата Шейлин Удли, с която са заедно от лятото на 2020 г. Шейлин също потвърди годежа им в телевизионно шоу.

На 18 януари Джоел Кинаман пък предложи брак на модела Кели Гейл, след 2-годишна връзка. Другата бъдеща булка за 2022 година е по-малката дъщеря на Доналд Тръмп – Тифани, която се сгоди в началото на 2021 г.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари