IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Коледа – ще има ли снимка Хари и Меган на бюрото на кралицата?

10 декември 2021 14 50

Двамата не я поканиха на кръщенето на Лилибет

БГНЕС

БГНЕС

Дни преди Коледа, британското кралско семейство се подготвя за традиционния обяд на кралицата, на който тя ще събере най-близките. Освен това британците очакват с нетърпение нейната традиционна реч, която ще се излъчи по националната телевизия. А според английски биографи, какво ще бъде отношението на Елизабет Втора към Хари и Меган през 2022 г., може да познаем по обстановката в кабинета, в който е направен записът. Както знаем, екипът ѝ винаги се грижи да има снимки на нейното бюро, когато се обръща към нацията. Но измежду тях може и да не присъстват фотоси на порасналото семейство на внука ѝ, който заживя със съпругата си в САЩ.

Още през 2019 г. принц Хари се почувства „изтрит“ от спомените на баба си, след като видя нейното видео поздравление. Тогава зад монарха се виждаха снимки в рамки, но измежду тях нямаше такива на него, съпругата и сина им Арчи. А от 2021 те имат и дъщеричка, на чието кръщене най-вероятно те не са поканили никого от британския кралски двор.

„Мисля, че това беше едно от нещата, които ги накараха да се оттеглят от кралския живот“, разкрива източник, близък до принц Хари.

„Това бе повратен момент. Има всякакви фини послания, които се предават в тази един вид сапунена опера, която продължава“, коментира от своя страна кралският биограф Кристофър Андерсен пред Us Weekly. Той припомня, че през 2018 г. зад кралицата се виждала снимката на Хари, при това на видно място.

Миналата година бе ясно, че по-важни за Елизабет Втора са принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца. Макар да не го обявява публично, тя го показва чрез интериора зад нея. А скоро предстои да разберем как е решила да се държи с по-малкия си внук.

принц Хари,

БГНЕС

Кейт Мидълтън отдаде почит към кралицата по време на коледната служба

Принц Уилям и съпругата му бяха главните действащи лица по време на коледна служба в в Уестминстърското абатство. Тя бе под мотото „Заедно за Коледа“, като събра на едно място не само представители на кралското семейство, доброволци, борещи се с COVID-19, както и други „герои“ от пандемията на Острова.

Кейт Мидълтън привлече вниманието на камерите с безупречния си стил. Тя бе облечена с червена рокля на марката Catherine Walker, към която добави перфектния аксесоар. Именно с него отдаде почит към Елизабет Втора.

На снимките от събитието се вижда, че херцогинята на Кеймбридж носи чифт обеци с ресни, украсени със сапфири и диаманти. Те са от колекцията на английската кралица. Смята се, че те са били собственост на нейната покойна майка.

Междувременно монархът също намери начин да подкрепи съпругата на внука си, макар че не присъства на споменатото събитие. Елизабет Втора изпрати няколко живи елхи, които бяха украсени специално за Уестминстърското абатство. Освен това Кралското градинарско дружество дари специални венци за местните училища.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари