IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл или Кейт Мидълтън – коя е по-грижовна майка?

9 декември 2021 10 30

Надпреварата между херцогините продължава

Снимка: БГНЕС

Продължава надпреварата между херцозите на Кеймбридж и херцозите на Съсекс. Сега на прицел са Кейт и Меган, като внимателно се преглежда коя е по-добра и грижовна майка.

Всеизвестно е, че Кейт Мидълтън и принц Уилям отглеждат три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Съпрузите възпитават сдържаност у наследниците и ги подготвят за трудно бъдеще.

Междувременно Меган Маркъл и принц Хари използват различен подход при отглеждането на Арчи и Лилибет.

Според експерта по родителство Джо Остин, възгледите на Кейт и Меган са много различни по този въпрос.

Той нарече херцогинята на Съсекс по-грижовна майка, тъй като стратегията ѝ за общуване с наследниците е по-предпочитана: „От разстояние изглежда, че Меган е много по-грижовна майка. Тя иска децата ѝ да бъдат отгледани извън светлината на прожекторите. Меган също цени да бъде на открито и да се забавлява, точно като Кейт.

Остин добави, че поради кралските си задължения Кейт вероятно ще прекарва по-малко време с децата си, отколкото Меган. „Очевидно е, че херцогинята на Кеймбридж е подложена на натиск да образова бъдещия крал, като кралицата и Даяна“, цитира думите на експерта Express.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари