IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездните сватби на 2021 година

2 януари 2022 16 30

Кои бяха булките сред българските и световните знаменитости?

Getty Images

Getty Images

Парис Хилтън е може би последната известна личност, която се омъжи през 2021 г. „Моята вечност започва днес“, написа 40-годишната богата наследница, показвайки в Instagram снимки от своята голяма, добре планирана сватба с Картър Реум. Вижте кои са другите двойки-знаменитости, български и чуждестранни, които се решиха да сключат брак в тази смутна година на пандемия и ограничения.

Тайните сватби

Доста известни двойки решиха да се оженят тайно и споделиха щастливата новина дни, седмици и дори месеци по-късно. Сред тях беше и българската тв водеща Мария Игнатова. Чаровната блондинка се врече във вечна вярност на журналиста Ивайло „Нойзи“ Цветков. Сватбата им се състоя в с. Житен като церемонията е била скромна. За щастливата новина стана ясно, след като Мария качи снимка от събитието в профила си в Instagram.

Актрисата Кристина Ричи, която роди наскоро второто си дете, също се омъжи за бащата на бебето – тайно и то няколко седмици преди появата на момиченцето.

Тайно се ожени за своята пета съпруга и холивудският ветеран Николас Кейдж. Той и японската красавица Рико Шибата сключиха брак във Вегас в началото на 2021 година. Актрисата и бивша жена на Крис Прат – Ана Фарис също сподели наскоро, че се е омъжила за дългогодишния си приятел Майкъл Барет, като не уточни кога точно се е състояло събитието, като само каза, че са се решили да го направят съвсем спонтанно. Елизабет Олсън – по-малката сестра на близначките Мери-Кейти и Ашли Олсън, също разкри в интервю, че се е омъжила през пролетта на 2021 година за музиканта Роби Арнет, но не сподели никакви подробности.

Малките, интимни сватби

Малките, интимни сватби са все така актуални! Сред известните двойки, които решиха да се оженят в тесен, семеен кръг са артконсултантът Уил Копелман – екссъпруг на Дрю Баримор и една от директорките в списание Vogue – Александра Мичлер, които сключиха брак на 28 август. Актьорът Алфред Молина пък се ожени на 68 години за режисьорката на филма на Disney - „Замръзналото кралство“ – Дженифър Лий. Двамата си казаха „Да“ на красива брачна церемония на открито.

Блейк Шелтън и Гуен Стефани също вдигнаха красива сватба, но в по-интимен размер (с около 40 гости). Церемонията се състоя в ранчото на кънтри певеца в Оклахома през юли.

Братът на Кейт Мидълтън – Джеймс Мидълтън се ожени на интимна церемония във Франция през лятото за годеницата си Ализи Тевенет, която е французойка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Никол Апълтън – звездата на дамската група All Saints и екссъпруга на Лиъм Галахар сподели две черно-бели снимки от своя специален ден в профила си в Instagram и така потвърди, че е сключила брак с бащата на дъщеря си Стивън Хейнс (на снимката долу).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Appleton (@ruby1kid)

 

Пищните сватби:

Категорично една от най-пищните сватби на годината е тази на Парис Хилтън и Картър Реум. Диджейката и годеникът ѝ – предприемач се ожениха в частно имение в Лос Анджелис. Младоженците имаха дълъг списък с гости, който включваше известното семейство на Хилтън и редица нейни приятели-знаменитости като Ема Робъртс, Пола Абдул, Бебе Рекса, Ким Кардашян.

Моделът и водеща Нора Шопова вдигна бляскава сватба през лятото. Тя се венча за адвоката Траян Косев на голямо градинско тържество край Елин Пелин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nora Shopova (@norashopova)

 

30-годишната племенница на покойната принцеса Даяна – лейди Кити Спенсър, се омъжи за 62-годишния милионер Майкъл Люис на луксозна церемония във Вила Алдо Брандини във Фраскати, Италия през лятото на 2021 година. Булката носеше ефектна и сложно конструирана дантелена рокля на модната къща Dolce and Gabbana.

Моделът Жасмин Тукс и Хуан Дейвид Бореро също се ожениха на голяма, направо зашеметяваща церемония в Кито, Еквадор. Тя носеше рокля с разкошен воал на Zuhair Murad.

Актрисата Лили Колинс пък се омъжи за продуцента Чарли Макдауъл на зашеметяващо събитие.„Омъжих се за най-щедрия, внимателен и красив човек, когото съм познавала.“, написа тя, споделяйки кадри от събитието в своя Instagram. Що се отнася до мястото на сватбата, актрисата посочи Dunton Hot Springs – луксозен курорт в Колорадо.

Развеждащите се милиардери Бил и Мелинда Гейтс омъжиха дъщеря си Дженифър също на пищна церемония с 300 души гости. Дженифър се омъжи в дантелена рокля с дълги ръкави, дело на топдизайнерката Vera Wang. Милиардерската наследница каза „Да“ на дългогодишния си приятел – египетския жокей Найел Насар. Младоженците си казаха „Да“ във фермата на фамилия Гейтс в окръг Уестчестър, Ню Йорк.

Изненадващите сватби:

Попзвездата Ариана Гранде се омъжи изненадващо за гаджето си Далтън Гомес през пролетта. Певицата и агентът по недвижими имоти се ожениха на малка церемония с по-малко от 20 души гости. Гранде има връзка с Гомес от февруари 2020 г.

След 10-годишен годеж, 21-годишна връзка и две деца заедно, британската певица от Spice Girls, Ема Бънтън, се омъжи за половинката си Джейд Джоунс в къса, ефирна рокля на Miu Miu.

Медоу Уокър – дъщерята на покойния актьор Пол Уокър изненадващо се омъжи за гаджето си Луис Торнтън-Алан в Доминиканската република. Във видеото се вижда, че колегите на Пол от „Бързи и яростни“ – Вин Дизел и Джордана Брюстър са били на сватбата си. Според Е! News, Дизел, който е кръстник на Медоу, е бил човекът, който е предал булката на младоженеца, замествайки нейния баща, който почина в катастрофа през 2013 г.

Поп-фолк звездата Мария също изненада феновете си като се врече във вечна вярност за трети път. Изпълнителката каза „Да“ на своя любим Мирослав Соколов, облечена в красива рокля с флорални мотиви.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Александра ( преди 2 години )