IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Носител на „Грами“ създава коледно настроение в дома на Кардашян

15 декември 2021 08 40

Ким е наела известен пианист, който да свири коледни песни за децата ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян е решена да създава коледно настроение в дома си всяка декемврийска сутрин.

В неделя 41-годишната риалити звезда сподели, че е наела пианист, който да свири коледни песни, за да събужда четирите ѝ деца – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. „Всяка сутрин през декември Филип Корниш идва у дома, за да свири коледна музика на пианото, за да събуди децата“, написа Кардашян върху видео, споделено в историите ѝ в Instagram.

В клипа носителят на „Грами“ Филип Корниш свири празнична мелодия, а Ким го снима отдалече. До пианиста може да се види огромна украсена елха заедно с още няколко коледни декорации.

Тази Коледа ще бъде първата за Ким като самотна майка, след като тя подаде документи за развод с Кание Уест през февруари. Бракът между двамата продължи седем години, като от него се раждат и четирите деца. Въпреки че Кардашян е твърдо решена да се раздели с рапъра, той не се отказва от опитите да си я върне. На последния си концерт Уест изпя няколко текста, в които заяви, че ще направи всичко възможно, за да се събере отново със семейството си.

На фона на това Ким подаде документи, с които иска да отдели въпросите за децата и имуществото от тези за семейното ѝ положение. Според TMZ, тя също така е поискала да ѝ бъде възстановено моминското име. Източник съобщава, че Кардашян е напълно наясно с опитите на бившия ѝ съпруг за събиране, но ги игнорира и не иска да има нищо общо с тях. Той допълва, че звездата е продължила напред.

„Тя не е изненадана от публичните му молби за събиране. Опитва се да уважава мнението му. Ким винаги ще води децата на събития, на които участва Кание. Общото попечителство и осигуряването на щастие на децата ѝ винаги ще бъдат нейни приоритети“, казва близък до Ким.

Кардашян вече е намерила нов човек за себе си. Тя на няколко пъти беше забелязана в компанията на Пийт Дейвидсън, като комикът дори отпразнува рождения си ден в дома на Крис Дженър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари