IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс обяви, че няма да прави повече концерти

16 декември 2021 17 40

„Мразех това“, призна певицата

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс, която отпразнува 40-ия си рожден ден на 2 декември, реши да се сбогува с кариерата си. Последното концертно турне на певицата се състоя преди три години. И изглежда, че Спиърс няма да възобнови своите турнета.

Това съобщи попзвездата на публичната си страница с разкрития – в Instagram. Бритни призна, че „мрази“ натоварения си график за турнета.

„Вече не се представям на огромни арени с моята шоу програма, но честно казано, много е трудно да живееш постоянно на път“, написа звездата.
„Първите ми три години на турнета бяха страхотни, но след всички тези безкрайни турнета и неистовото темпо, в което живях, не мисля, че някога ще искам да го направя отново! Мразех го“, призна Бритни.

Бритни Спиърс от 1999 г. до 2018 г. проведе 10 турнета, включително изпълнения с поредица от концерти на Britney: Piece of Me, които се проведоха в Planet Hollywood Resort & Casino в Лас Вегас. Резиденцията се превърна в най-успешната в историята на кариерата на попзвезда. За 4 години Спиърс спечели 137,7 милиона долара.


През ноември 2020 г. бившият ѝ адвокат Самюел Д. Ингам III заяви в съда, че певицата няма да прави кариера, докато баща ѝ контролира нейния бизнес. И въпреки че Джеймс Спиърс е отстранен от попечителството със съдебно решение, по всичко личи, че Бритни не иска да се върне на сцената.

В поредното си разкритие в Instagram певицата отново проговори за омразата си към баща си и семейството си, които дълги години контролираха финансите ѝ.
„Срам ме е от щата Калифорния. Позволявах на баща ми да ме кара да работя през всичките тези години, но не съм видяла нито цент. Срамувам се от семейството си и ми е тъжно за тях, защото сега осъзнах стойността си. И те ме загубиха завинаги “, написа Бритни Спиърс в своя микроблог.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари