IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес с нова татуировка

17 декември 2021 08 40

Певицата има вече 16 татуса

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес реши да попълни колекцията си от бодиарт и се обърна към професионалисти за това. Bang Bang Tattoo публикува снимка на своя звезден клиент. На черно-бяла снимка певицата е заснета с гръб към камерата. Гомес показва татуировката си. Все още обаче не е възможно изображението да се разгледа подробно.

Това е 16-ата татуировка на изпълнителката. Гомес получи първото си изображение през 2012 г. – това беше миниатюрна музикална нота на китката ѝ.

През следващите седем години певицата се накичи с едва забележими рисунки и надписи, докато не реши да предприеме сериозна крачка. През 2019 г. на лявото бедро на Селена се появи доста голяма татуировка под формата на молещи се длани – композицията се допълва от броеница. Последната „нова придобивка“ на певицата обаче заобиколи останалите рисунки по размер.


Освен любов към татусите, певицата отбеляза и за проблем с гримирането. Селена признава, че е била принудена да се гримира в ранна възраст и с течение на времето ѝ е станало трудно да възприема лицето си без изобилие от грим. За да подкрепи тези, които се намират в подобна ситуация, Гомес пусна собствена линия от продукти за красота, които деликатно подчертават, а не изкривяват, естествените характеристики на човека, който ги използва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари