IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън на прага на 40-те – готова за ролята си на кралица

20 декември 2021 10 30

Херцогинята празнува рожден ден на девети януари

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън бавно се приближава към своя пореден юбилей, а с него идва началото на нов етап от личния и кралския ѝ живот.

Херцогинята на Кеймбридж, която ще навърши 40 години на девети януари, се чувства чудесно и е готова да поеме още повече кралски задължения. Според източник от двореца, Кейт „цъфти от щастие“ и се радва, че сама е постигнала всичко в живота си и продължава по своя път към успеха. Тя също така започва все повече да разчита на себе си за дрехите, които облича, като по този начин иска да даде пример както на децата си, така и на всички млади хора, които я гледат по света.

Заедно с това съпругата на принц Уилям трескаво се подготвя и за ролята си на кралица, поемайки повече кралски задължения, след като Елизабет II отменя своите заради проблеми със здравето. Принц Хари и Меган Маркъл напуснаха двореца, което остави Уилям и Кейт сами да се справят с всичко, което монархът на Великобритания не може да изпълни.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Наскоро херцозите на Кеймбридж организираха първия си коледен концерт в Уестминстърското абатство. Той беше като благодарност към всички работници на първа линия във Великобритания, които по някакъв начин са помогнали на своите общности по време на пандемията. В специалната програма, раздавана на присъстващите, Кейт написа, че покрай изолацията сме разбрали колко много имаме нужда от другите хора и колко важна е връзката ни с тях.

Джоан Блек, която беше поканена на концерта като благодарност за грижите ѝ за стари хора по време на изолацията, сподели пред списание People, че посланието на Мидълтън е било красиво и точно на място. „Почувствах нейната увереност. Ще се справим чудесно, ако тя бъде нашата бъдеща кралица“, допълва тя.

Кейт също така започва и нова глава от семейния си живот. След като 3-годишният ѝ син Луи вече тръгна на детска градина, всичките ѝ три деца вече напуснаха бебешките години. Все пак херцогинята все още е силно въвлечена в техния живот, въпреки помощта на кралските бавачки. Източник споделя, че тя прекарва всяка свободна минута с Джордж, Шарлот и Луи и иска да участва във всеки един момент от живота им.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Според кралски източник, Кейт се подобрява с всяка изминала година и постига невероятни успехи както в професионален, така и в личен план.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари