IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Кейт Мидълтън, страхотна блуза!

3 декември 2021 16 30

Херцогинята присъства на специална изложба

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън спокойно може да се нарече „Кралицата на кралската мода“.

Херцогинята винаги избира блестящи тоалети, независимо дали присъства на филмова премиера, среща с представители на други страни, или просто посещава лондонско училище. През последните няколко месеца виждахме Кейт да избира едноцветни тоалети, които със сигурност ѝ прилягаха чудесно. Сега обаче тя реши да промени нещата и категорично заявяваме, че изборът ѝ отново е без грешка.

Преди няколко дни Мидълтън заряза скучните дрехи и посегна към по-разнообразния избор. Тя присъства на изложбата „Фаберже в Лондон: Романтика и Революция“, която се състоя в музея „Виктория и Алберт“ в английската столица. Посетителите, в това число и Кейт, имаха възможност да видят над 200 бижутерийни обекта, създадени лично от Карл Фаберже. Със сигурност изложбата е била доста интересна за херцогинята, която притежава диплома по история на изкуството от университета „Свети Андрю“.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Докато Кейт не можеше да откъсне очи от експонатите, останалите посетители гледаха към нея и модния ѝ избор за деня. За събитието тя беше заложила на цветна риза с обемни ръкави на Ralph Lauren, която беше загащила в черните си панталони. Визията беше допълнена от син кожен колан, златни обеци и черна предпазна маска. Този път Мидълтън не остави къдравата си коса свободно да се спуска по раменете ѝ, а я беше вързала на ниска опашка.

Изложбата, която помещаваше прочутата колекция от императорски великденски яйца на Фаберже, включваше и три предмета, дарени от свекървата на Кейт – кралица Елизабет II. Херцогинята внимателно наблюдаваше експонатите докато научаваше за творчеството на легендарния бижутер.

изложба

С наближаването на коледните и новогодишните празници, кралската особа има няколко натоварени седмици пред себе си. През следващите няколко дни тя ще бъде домакин на концерт за коледни песни в Уестминстърското абатство, който ще почете героите от пандемията. След това ще присъства на празничната литургия за Коледа в църквата „Света Мария Магдалина“ в Норфолк.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Дали тази година кралското семейство ще се събере на едно място за празниците, или ще празнува отделно заради продължаващата пандемия, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари