IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щерките на Сталоун споделят какви съвети им дава той за мъжете

20 декември 2021 11 00

Силвестър се надява трите му дъщери да чакат истинската любов

БГНЕС

БГНЕС

Две от трите дъщери на Силвестър Сталоун – София и Систин, наскоро споделиха изненадващите „шекспировски“ съвети, които баща им им е дал по отношение на мъжете и относно намирането на истинската любов.

В скорошен видеоклип от техния подкаст Unwaxed, двете наследници на актьора от „Рамбо“, които са на 25 и на 23 години, разкриха, че баща им е дал някои наистина изненадващи и доста сериозни насоки за играта на любовта.

„Разказвах на майка ни как имам среща тази седмица и баща ни изведнъж се появи от нищото“, споделя София. „Той ме попита: „Мога ли да дам мнение по въпроса?“

София смята съветите на баща си за „златни късчета на мъдростта“, които ще ѝ помагат в търсенето на перфектния мъж.

„Той ми казва, че трябва да бъда търпелива. И че начинът, по който един мъж се отнася с мен в началото, наистина показва каква ще бъде неговата цялостна личност във връзката“, добавя тя.

Силвестър е казал на своите момичета, че е важно „да не бързат с любовта“, а по-скоро „да чакат тя сама да дойде“ при тях.

Според София, 75-годишният екшън актьор, е убеден, че любовта не действа по определен график. Той е споделил пред Систин и София и кое според него е най-важното в една връзка. „Татко ми каза, че може да открия точния човек следващата седмица или чак след 10 години, но трябва да избера щастието и истинската съвместимост, а не да бързам да се обвържа с неподходящ мъж.“

Изглежда, че Силвестър използва добре знанията си относно връзките, които е придобил по време на своя живот. Актьорът от „Роки“ имаше множество връзки с красиви жени, включително и два предишни брака с фотографката Саша Чак и актрисата Бриджит Нилсен, преди да се ожени за настоящата си съпруга Дженифър Флавин през 1997 г.

Трите момичета – София, Систин и Скарлет са именно от брака му с Дженифър. От първия си брак със Саша той има и двама сина – Сейдж, който почина от инфаркт на 36 години и Серж, който е диагностициран с аутизъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари