IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андрей Арнаудов иска второ дете

23 декември 2021 15 00

Интересно какво мисли половинката му Емануела за това

БГНЕС

БГНЕС

Екранната и бизнес половинка на Иван Христов – Андрей Арнаудов разкри в Instagram, че си мечтае да има второ дете през следващата, 2022 година. Българският тв продуцент и топводещ вече е горд баща на 3-годишно момченце, което се казва Васил и е кръстено на покойния му баща – хоровия диригент Васил Арнаудов.

В рекламно видео в своя профил в социалната мрежа, Андрей на шега попита сина си дали иска да има братче или сестриче идната година, на което чаровният малчуган отговори с твърдо „Не-е-е!“. След този категоричен отказ Андрей сподели в клипа, че ще трябва да уговаря за нов наследник и половинката си и майка на Васко – красивата бивша спортистка и моделка Емануела Толева.

Андрей призовава двойките, които искат деца, да се запишат в кампанията на ДНК „Направи го сега“ до 31-ви Януари 2022, за да имат шанс да станат едно от 20-те семейства, които ще получат всичко необходимо за първата година от живота на детето им.

34-годишната Емануела има сестра – Доротея, с която са еднояйчни близначки. Казват, че гените за близнаци идват от страна на майката, така че нищо чудно следващия път Андрей да се сдобие не с едно, а с цели две деца наведнъж.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари