IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл показаха Лилибет в коледна картичка

24 декември 2021 12 30

Ето го и цялото семейство

Снимка: БГНЕС

Ако принц Уилям и Кейт Мидълтън без свян показват децата си и споделят за възпитанието им, то принц Хари и Меган Маркъл не обичат да включват в официални кадри наследниците си.

Все пак за празниците херцозите на Съсекс най-сетне показаха лицето на дъщеря си Лилибет. В тяхната коледна картичка двамата оставиха скрити послания, смятат експерти.


На снимката са цялото семейство.

Експертите, след като разгледаха всички детайли на пощенската картичка – от надписа до външния вид на всеки член на кралското семейство – видяха 5 скрити послания в щастлива семейна снимка.

1. Надписът „Весели празници!“

Принц Хари и Меган Маркъл написаха „Весели празници!“ Тази по-американска версия на поздравленията показва, че семейството вече напълно се е установило от другата страна на океана и няма да се връща в Англия. Между другото, някои експерти забелязаха, че Хари дори има американски акцент, което вбеси кралските фенове.

Босите крака на Хари

На снимката Хари, Арчи и Лилибет са показани без обувки. Разбира се, голите стъпала на бебета на снимките далеч не са рядкост. Въпреки това, рядко се виждат босите крака на „първия и подобаващ кралски наследник“.
Но сега 37-годишният принц се оттегли от кралските си задължения. И Хари промени строгия дрескод на Бъкингамския дворец на калифорнийски, плажен начин на живот.

3. Дънки

Цялото семейство, с изключение на малката Лилибет, е облечено в удобни дънки. Такъв неформален, но в същото време единен стил на облекло подчертава свободата и лекотата – образ, характерен за американската телевизионна звезда Ким Кардашян. С целия си външен вид херцозите на Съсекс ни показват, че са едно цяло.

4. Поклон пред принцеса Даяна

На дясната китка на принц Хари виждаме ансамбъл от стилни аксесоари. Херцогът на Съсекс се сдоби с тези гривни с мъниста по време на пътуване до Африка малко след като принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа. Оттогава тези бижута се превърнаха за Хари в символ на паметта на майка му. Принцът често носи тези гривни, както може да се види на други снимки на внука на Елизабет II.

5. Сватбен фотограф

За празничната фотосесия принц Хари и Меган Маркъл поканиха сватбения си фотограф Алекси Любомирски. Някога е работил като асистент на фотографа Марио Тестино, добър приятел на принцеса Даяна. И някои от най-красивите снимки на лейди Ди са направени от този изключително търсен фотограф днес.

Алекси стана известен със своята свободна, непринудена, естествена работа. Този стил може да се види в сватби и снимки на Меган Маркъл и принц Хари. „Това беше прекрасна глава в моята кариера и живот, която аз, за щастие, никога няма да забравя“, така Любомирски коментира работата си с херцозите на Съсекс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари