IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Коледа – принцеса Ан изолирана далеч от Елизабет Втора

23 декември 2021 18 00

Съпругът ѝ е с положителен тест за COVID-19

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Ан ли е причината Елизабет Втора да отмени своя традиционен предколеден обяд? Това се питат британците след като стана ясно, че съпругът ѝ е дал положителен тест за COVID-19. Именно заради него двамата ще трябва да се изолират в Глостършир. Осем месеца след смъртта на принц Филип, единствената му дъщеря трябваше да бъде опора на майка си за Коледа – един от семейните празници, които херцогът много обичаше. Но ето че това може да стане само чрез видеовръзка, заради опасността от заразяване с вируса.

Според информация на списание People, сър Тимъти Лорънс се е почувствал зле преди няколко дни. След като бил тестван, станало ясно, че има коронавирус. Ето защо той и принцеса Ан ще прекарат поне 10 дни изолирани в дома си, без да се срещат с никого, като вече са се консултирали с лекари за това какво да приемат.

Новината за положителният тест идва само няколко дни след като английската кралица обяви, че отменя плануваната семейна среща в Сандрингам. Не е ясно дали преди да вземе окончателно решение, екипът ѝ е знаел за съпруга на нейната дъщеря. Източник, близък до семейството все пак уточни, че тя ще бъде посетена от някои свои роднини, при спазване на всички мерки.

Елизабет Втора

БГНЕС

Най-вероятно принц Чарлз и съпругата му Камила, както и синът му Уилям и неговата половинка, ще се видят с монарха за Коледа. Очаква се по различно време в замъка в Уиндзор да пристигнат и другите наследници на кралицата – принцовете Андрю и Едуард.

Кейт Мидълтън: Да бъдем заедно, независимо от всичко!

Съпругата на принц Уилям успя да замести Елизабет Втора и имаше доста натоварен график през последните няколко месеца. Наскоро тя и херцогът на Кеймбридж изпратиха писмо до работещите на първа линия във Великобритания, за да им благодарят за тяхната работа.

„Вашето безкрайно състрадание означаваше толкова много в най-мрачните моменти“, пишат те.

Royal Carols: Together at Christmas е името на коледния концерт, на който бе домакин самата Кейт Мидълтън. Той се състоя на 8 декември и скоро ще бъде излъчен по телевизията.

За да повдигне малко настроението на своите роднини и да напомни на всички британци да гледат специалното събитие, тя сподели как помага за украсата в Уестминстърското абатство.

„Раздялата ни с другите ни напомни колко мощна е връзката на човека с всички нас. Колко много се нуждаем един от друг. И колко любов и чувство за принадлежност един към друг може да осигури утеха в трудни времена. Важното е просто да бъдем заедно“, казва Мидълтън.

Кейт благодари не само на лекарите, но и на всички онези хора и общности на Острова, които са се борели за оцеляване по време на пандемията. Тя пожела на всички весели празници и прикани хората да гледат концерта на Коледа, по ITV, точно в 19:30 местно време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари