IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа в кралския двор: Кейт и Уилям с нов семеен празничен портрет

13 декември 2021 16 30

Вижте порасналите принц Джордж, принц Луи и принцеса Шарлот

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ви желаят весели празници!

Спазвайки кралската традиция, херцозите на Кеймбридж споделиха нов семеен празничен портрет няколко дни преди Коледа и Нова година. На снимката, разбира се, са включени трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които вече съответно са пораснали и гордо стоят до мама и татко.

„Щастливи сме да споделим новата семейна снимка, която ще бъде използвана за тазгодишните коледни картички“, написаха Уилям и Кейт в социалните мрежи. Кадърът показва кралската двойка да седи пред каменен фон, а около нея са застанали децата ѝ. Снимката е направена по време на тайно семейно пътуване до Йордания. Мястото на сцената беше потвърдено и от замъка Кенсингтън в официално съобщение, изпратено до медиите.

Йордания е близка до сърцето на Кейт, тъй като тя е живяла две години в страната, когато баща ѝ работи за авиолинията British Airways. Уилям също е бил веднъж в държавата, посещавайки я като част от кралското си пътуване из Близкия изток през 2018 година.

Макар семейната снимка да се използва за коледна картичка, на нея няма нищо коледно. Всички членове на кралското семейство са облечени в леки, летни дрехи и се усмихват широко към камерата, опитвайки се да ни стоплят в това студено време. Кейт носи дълга тъмнозелена рокля, а до нея Уилям е облякъл кафява тениска с яка и бели панталони. Едната му ръка е поставена на кръста на Шарлот, която носи синьо-бяла карирана рокля с намачкани ръкави. Кейт пък е подпряла най-големия си син – Джордж, който е облечен в камуфлажна тениска и сиви панталони. Най-малкият принц – Луи – е седнал на земята пред майка си, носейки сива тениска и бели панталонки.

Миналата година коледният кадър беше малко по-зимен, като беше заснет от фотографа Мат Портеос в семейния кралски дом в Норфолк. Тогава семейството позира с пуловери и на фона на подредени дърва за огрев. Всеки един носеше огромна усмивка на лицето си, като Шарлот беше седнала в скута на Кейт, а момчетата избраха този на Уилям.

През 2019 година херцозите пуснаха една от най-непринудените си коледни снимки, позирайки с децата си върху стар мотоциклет. Година по-рано пък семейството пожела весели празници на своите фенове, пускайки първата коледна картичка с принц Луи. Тогава петимата кралски членове позираха върху отрязан дънер, като бебето Луи беше в ръцете на Кейт, а около Уилям се бяха качили Шарлот и Джордж.

Херцозите на Кеймбридж, както обикновено, ще се присъединят към кралица Елизабет II и останалите членове на семейството за коледни празненства в Сандрингам. Миналата година събитието беше отменено заради пандемията от коронавирус. Вместо това кралицата и принц Филип, който почина тази година, прекараха празниците сами в замъка Уиндзор.

През 2019 година принц Джордж и принцеса Шарлот за първи път се появиха на ежегодната разходка на кралското семейство до църквата в Норфолк, където присъстваха и на специална литургия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари