IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска Коледа: Картичката на принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца

18 декември 2020 18 00

Весели празници от херцозите на Кеймбридж

Снимка: Getty

Остават само няколко дни до Коледа и вълнението все повече се покачва. Въпреки пандемията и изолацията, празникът отново ще донесе щастие по света и ще събере семейства около една маса. 2020 година беше изключително трудна за всеки, но коледните и новогодишните празници имат способността да изтрият всичко лошо до момента и да ни накарат да се фокусираме върху магията и хубавите моменти.

Колкото и промени да има в тази Коледа, едно нещо си остава постоянно – картичката на кралското семейство. Традицията се спазва и днес, като в официалния профил на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше публикувана коледната картичка на фамилията. Херцозите на Кеймбридж позират с трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, като всички са облечени в зимни тоалети и широко се усмихват към камерата.

Най-малкият член на семейството прикова погледите с лъчезарното си излъчване, което със сигурност ще ви накара да се усмихнете. Според Daily Mirror, картичката е посветена на невероятните медици и техните екипи, които всекидневно се борят с продължаващата пандемия. Снимката е заснета от кралския фотограф Мат Портеноус, като най-вероятно тя е направена в семейния дом в Норфолк.

В момента принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца са се изолирали в имението Анмър Хол, като е възможно и там да прекарат коледните празници. Тази година ежегодното празненство в Сандрингам се отменя, като кралица Елизабет и принц Филип решиха да останат в замъка Уиндзор. Двамата се изолираха там още през март месец, като предпазна мярка.

Преди няколко дни монархът на Великобритания се срещна с принц Уилям и съпругата му, като камерите успяха да уловят мил момент на сбогуване между баба и внук. Посещението в Уиндзор се случи по време на кралското пътуване на херцозите из различни части на Англия. Те се срещнаха с няколко медицински работници, доброволци и служители в домове за грижа, за да разберат как им се отразява пандемията.

А що се отнася за Коледата на принц Хари и Меган Маркъл, тя ще бъде прекарана в Лос Анджелис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари