IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледна жилетка – Кейт Мидълтън с предложение в червен цвят

21 декември 2021 08 30

Тя ни напомня на любимия зимен модел на принцеса Даяна

БГНЕС

БГНЕС

Дни преди Коледа, много от нас търсят идеалния пуловер, който да облекат на празника или за специалната фотосесия с любимите хора. Ако и вие попадате в този списък или пък ви трябва нещо меко и удобно до края на зимата, то Кейт Мидълтън има нещо за вас, само че е с копчета. Като любител на червения цвят, херцогинята на Кеймбридж се появи със страхотен модел, който всяка жена би искала да има в гардероба си този сезон.

Съпругата на принц Уилям облече празнична жилетка на марката Miu Miu, която се отличава с подвижна бяла якичка. С тях тя ни припомни за любимия червен пуловер с овце и стила на обличане на покойната принцеса Даяна.

Говорейки за благотворителния коледен концерт в Уестминстърското абатство, който ще бъде излъчен на 25 декември по ITV, Мидълтън направо сияе. Там я виждаме с кашмирено-жакардовата жилетка с малки бели рози и ромбоиди, струваща 1350 британски лири.

Сигурни сме, че след появата на Кейт, жените на Острова са хукнали из магазините, за да се сдобият със същата жилетка със златни копчета. Други пък най-вероятно са се опитали да си купят емблематичния пуловер на принцеса Даяна, който още е актуален.

„Заедно за Коледа“ събитието, на което херцогинята на Кеймбридж бе домакин миналата седмица, донесе по-рано празничния дух в британското кралско семейство. За него тя избра стилна рокля в червен цвят. И добре, че събра много от роднините в Уестминстърското абатство, защото то няма да може да присъства на традиционния обяд на Елизабет Втора, след като тя реши да го отмени.

Очаква се Кейт, Уилям и трите им деца да прекарат празниците в Анмър Хол, Сандрингам. А ако предпазните мерки заради коронавируса позволят, те все пак може да навестят кралицата за Коледа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари