IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трябва ли принц Уилям и Кейт Мидълтън да следят плановете на принц Хари и Меган Маркъл?

13 декември 2021 17 50

Продължава надпреварата между херцозите на Съсекс и Кеймбридж

Снимка: БГНЕС

След краха на „голямата четворка“ съперничеството между херцозите на Съсекс и Кеймбридж набира скорост. Експертите виждат знаци във всяко движение на тези две кралски двойки.

Този път кралски наблюдатели казват, че Кейт Мидълтън и принц Уилям трябва да се пазят от големите планове на Меган Маркъл и принц Хари.

„Уилям и Кейт са добре запознати със стратегическите планове, които Меган и Хари изглежда следват, и вече са разбрали как работи – Америка и светът“, каза експертът по управление на марката и репутацията от Калифорния Ерик Шифър пред British Express.

„И това трябва да бъде предупредителен изстрел за тях, свързан с авторитета на този етап от собствената им история“, продължи Шифър.
Това е голямо интервю за наградата Earthshot, която принц Уилям се съгласи да даде на списание People. А също и за надпреварата между Кеймбридж и Съсекс за придобиване на авторитет в борбата срещу екологичните бедствия по света.

„Така виждаме, че Уилям и Кейт са свършили страхотна работа, за да се справят с въпроси, които имат значение за младите хора не само в Америка и Великобритания, но и по целия свят. Това означава, че когато говори за околната среда, Уилям се фокусира върху равенството и разбирането на проблема от по-младото поколение“, казва експертът в интервюто си за Express.

По-рано Шифър коментира плановете на Меган и Хари да привлекат вниманието на по-младото поколение по света.

„Мисля, че основният план за Меган и Хари е да се позиционират като кралски особи в целия свят, не само в Обединеното кралство. И се осъществява чрез установяване на контакти чрез важни теми, които представляват интерес за поколението на 2000-ата г.“, казва Шифър.

Имайте предвид, че принц Уилям се интересува от опазване на природата от 20-годишна възраст, откакто стана патрон на Tusk Trust, благотворителен фонд за подкрепа на африканската дива природа.

С течение на времето херцогът на Кеймбридж се ангажира все повече в борбата срещу изменението на климата и други екологични проблеми, които застрашават планетата. Желанието му да помогне на планетата кулминира със създаването на наградата Earthshot през октомври 2020 г.

Опазването на природата е тема, близка до сърцата на други членове на кралското семейство, включително принц Филип и принц Хари. През 2017 г. херцогът на Съсекс беше избран за президент на африканските паркове. През 2019 г. Хари е пионер в програмата Travalyst, която обединява гигантите в туристическия сектор, за да направи туризма по-устойчив.

И Хари, и Уилям казаха в различни интервюта, че дължат ангажимента си към опазването на околната среда на баща си принц Чарлз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари