IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн излезе от клиниката за фотосесия

22 декември 2021 14 30

Тя сподели коледната картичка на своето семейство

БГНЕС

БГНЕС

Макар да е разделена от семейството си, принцеса Шарлийн успя да организира и да изпрати своята коледна картичка, за да поздрави народа на Монако. Съпругата на принц Албер II показа, че въпреки своето лечение, тя може да напусне за кратко клиниката, за да спази една обичана от нея и децата традиция. А нейната най-нова публикация в Instagram успокои мнозина, че тя е много по-добре и очаква с нетърпение Коледа, когато най-вероятно ще бъде заедно с близнаците и мъжа си в двореца.

„Желая на всички красив и безопасен празничен сезон“, написа принцесата, качвайки своята коледна картичка, която сякаш е нарисувана. По думите ѝ, тя изпраща цялата си любов към своите последователи.

На кадъра Шарлийн не изглежда толкова слаба и изпита в лицето, както когато пристигна преди месец от Южна Африка. Тя носи официална рокля в жълт цвят. До нея са принц Албер, както и най-голямото ѝ богатство – принцеса Габриела и принц Жак, облечени в празнични дрешки.

Само за няколко часа картичката събра над 35 хиляди харесвания. Някои предполагат, че тя е направена по нова снимка на принца и принцесата на Монако, докато други се съмняват, че техните образи са направени дигитално, чрез изрязване на техни по-стари кадри.

Картичката на Шарлийн идва само 12 дни след като тя наруши своето мълчание в социалната мрежа, за да поздрави децата си по повод техния седми рожден ден.

Принцесата пропусна коледния базар в Монако

„Надяваме се да ви видим отново. Весела Коледа, принцесо Шарлийн“, „Весела Коледа и да се оправяте скоро. Бог да благослови вас и семейството ви“, пишат последователи на 43-годишната кралска особа.

принцеса Габриела,

БГНЕС

В началото на декември в Монако бе открит коледният базар, на който всяка година съпругата на принц Албер раздава подаръци на децата. Тази година тя не успя да присъства на запалването на празничните светлини, а децата ѝ я заместиха, като самите те се срещнаха с малчугани и на всеки дадоха това, което си е пожелал.

През ноември принцът на Монако обяви, че е настанил съпругата си в клиника, заради изтощението и влошеното здравословно състояние, в което се намира след няколкото операции, които претърпя в ЮАР.

„Тя искаше това. Тя вече знаеше, че най-доброто нещо, което трябва да направи, е да отиде и да си почине и да се подложи на истинско медицинско лечение. И то не в Монако. От съображения за поверителност трябва да е някъде извън Монако“, обясни той.

Заради УНГ проблемите, които имаше, принцеса Шарлийн трябваше да остане зад граница доста повече от предвиденото и отслабна драстично, тъй като няколко месеца не можеше да приема твърда храна.

Очаква се Албер II да заведе децата на посещение при майка им или да вземе съпругата си у дома за Коледа и посрещането на Нова година. Това най-вероятно ще стане далеч от камерите на папараците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари