IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вместо принцеса Шарлийн – децата ѝ раздадоха коледни подаръци

17 декември 2021 08 30

Княжеското семейство на Монако бе домакин на специално парти

БГНЕС

БГНЕС

Няколко седмици след откриването на традиционния коледен базар в Монако, последователите на княжеското семейство се чудеха кой ще раздава подаръците за децата, след като принцеса Шарлийн се лекува и е възпрепятствана да присъства на него. Но ето, че от екипа на принц Албер II намериха отлично разрешение на неловката ситуация. В деня по тържествено запалване на светлините, близнаците на двойката се заеха със задачата да станат помощници на Дядо Коледа.

Момиченцето и момченцето на принцесата на Монако носят маски, докато раздават подаръците на всички поканени. На снимките се вижда, че Габриела носи страхотно пухкаво елече с бродирани цветя на марката Bonpoint, съчетано с тънък пуловер и пола в кафяв цвят. Брат ѝ пък е облечен с карирана риза и зелено спортно яке.

Традицията за въпросното коледно парти стартира още в началото на 60-те години на миналия век, от родителите на принц Албер – Грейс Кели и Рение III. Тогава принцесата с американски произход търси начин да се сближи с народа и често общува с малчуганите в княжеството по най-различни поводи.

принцеса Габриела,

БГНЕС

Близнаците – почетни гости на премиерата на Nais in the land of wolves

Ден преди коледното парти, съпругът на принцеса Шарлийн заведе своите наследници на премиерата на филма. На 14 декември 2021 г. принц Албер и неговите деца принц Жак и принцеса Габриела присъстваха на предварителния преглед на филма „Найс в страната на вълците“. На събитието ги посрещнаха режисьорът Реми Масеглия, както и неговата дъщеря.

принцеса Габриела,

БГНЕС

Документалният филм от 52 минути е създаден с финансовата подкрепа на фондацията на принца на Монако. Той разказва за приключенията на неговия режисьор, който заедно със щерка си прекарва две години в пустинята. Той печели наградата за най-добър документален филм на Международния детски филмов фестивал „Златна пчела“ в Индия.

Преди традиционните коледни празненства в Монако, принц Албер обяви, че неговата съпруга не е успяла да присъства на рождения ден на децата – заради своето лечение, което започна след завръщането си от Южна Африка. Тогава той изтъкна, че ако тя не може да бъде с тях за Коледа, то поне ще я посетят в клиниката, в която се намира в момента. Но не пожела да коментира дали Шарлийн вече се е справила със своето емоционално и физическо изтощение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари