IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свързаха принцеса Шарлийн с руски олигарх

25 ноември 2021 17 40

Медии пишат, че не само принц Албер ѝ изневерявал

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Шарлийн имала извънбрачна връзка още преди да замине за Южна Африка. Това пишат световните медии, като Le Figaro уточнява, че тя е доста близка с руския олигарх Владимир Доронин.

Веднага щом жената на принц Албер II получава инфекцията, заради която стоя в чужбина близо 6 месеца, богаташът ѝ оказал необходимото съдействие, за да получи най-доброто лечение.

„Ще повторя още един път, че с брака ни всичко е наред. Искам да изясня това за последен път“, коментира по-рано принцът на Монако по повод слуховете, че отношенията със съпругата му не вървят.

През годините Албер е свързван с много красиви и известни дами, докато е женен за Шарлийн, а ето че сега, след годишнината от тяхната сватба, за първи път се говори, че не само той ѝ изневерявал. А и все пак не бива да забравяме, че точно преди сватбата, тя разбира, че бъдещият ѝ мъж има дете от жена, с която е спал.

Принцеса Шарлийн,

БГНЕС

Доронин има славата на плейбой, като преди години излизаше с модела Наоми Кембъл, за която дори бе сгоден. Според данни на The Sun, той и принцесата комуникирали по телефона и прекарвали доста време заедно, далеч от кралския двор.

Шарлийн – жертва на „Проклятието на Грималди“

Неслучайно я наричат „Тъжната принцеса“. Още на сватбата ѝ с принц Албер се вижда, че тя не се усмихва на камерите и не показва по никакъв начин, че е щастлива от факта, че става негова съпруга. След това, присъствайки на различни официални ангажименти, тя рядко показва по-различно изражение на лицето от студенина, като единствено близнаците са онова, което я радва.

„Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно по свой начин“, пише Лев Толстой в романа „Анна Каренина“. Години по-късно кланът Грималди от Монако налага безмилостно нещастие върху всички семейни бракове.

Според испанското списание Vanidades, принцесата на Монако е новата жертва на „Проклятието на Грималди“, като в момента целият свят е свидетел на нейната агония. 43-годишната красавица отслабна доста и се състари за последните 6 месеца, като освен слуховете за булимия, подобна на тази на покойната майка на принцовете Уилям и Хари, се говори, че тя има и психични проблеми, продиктувани най-вероятно от това, че не може да получи отново свободата си.

Известно е, че бракът между Рение III и Грейс Кели – родителите на Алберт, не е успешен. Звездата, която слага край на кариерата си в Холивуд, за да бъде принцеса, сякаш живееше в приказка. Но всъщност връзката ѝ с наследника на кралския двор на Монако е помрачена от безумна ревност, предателства, самота и една трагедия. Бившата актриса загива в автомобилна катастрофа през 1982 г., на 52-годишна възраст.

Принцеса Шарлийн,

БГНЕС

Сестрите на Алберт – принцесите Каролина и Стефани, също имат драматични съюзи с бурен край. Техният дядо по бащина линия, принц Луи II, се влюбва в кабаретна певица, смятана за недостойна за брак с него. Това обаче не му пречи да я има за любовница дълги години.

Експерти смятат, че проклятието на семейство Грималди, живяло през 15 век, се е стоварило върху Шарлийн и нейния съпруг. Той дори има не едно, а две деца, считани за незаконни, родени след неговите връзки за една нощ преди 2011-а, когато сключва брак.

Според френското издание Madame Figaro, бразилка, пребиваваща в Италия, завежда дело за признаване на бащинството над дъщеря си. Жената казва, че бащата е принц Албер от Монако и тази новина е едно от нещата, довело до емоционалния срив на Шарлийн.

На последните публични прояви преди заминаването за ЮАР, а и малко преди да бъде настанена в лечебен център, принцесата на Монако изглеждаше доста изтощена и тъжна. А близки до семейството твърдят, че тя не спи в едно легло със съпруга си доста преди това, като бракът ѝ е по-скоро договор и единственото, което я задържа, са децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари