IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смут в Монако – дъщерята на принцеса Шарлийн в инвалидна количка

16 септември 2021 17 40

Детето е претърпяло инцидент, но не е ясно какъв

БГНЕС

Последните снимки на принцеса Шарлийн, която се лекува зад граница, хвърлиха в смут жителите на Монако и последователи на кралското семейство. На тях едно от близначетата ѝ – Габриела, е в инвалидна количка.

На кадрите момиченцето е с шина на десния крак, като не може да се придвижва само.

Съпругата на принц Албер побърза да успокои последователите си, написвайки:

„Прекарвайки времето си с леля – принцеса Каролин, и братовчедите си, на ежегодната изложба на кучета“.

До момиченцето е нейният брат близнак Жак, който е в отлично здраве.

След като близнаците на кралската двойка тръгнаха на училище, най-вероятно момиченцето е навехнало крака си. И макар принцът на Монако да не е искал това да става обществено достояние, тяхната майка го направи такова.

„Боже мой, принцесата е в инвалидна количка и с гипс. Да не е паднала?, „Желая бързо оздравяване на дъщеря ви“, пишат последователи на принцеса Шарлийн.

Съпругата на принц Албер остава в Южна Африка, където се възстановява след операция. Междувременно 63-годишният ѝ съпруг трябва да се справя сам с децата.

„Шарлийн не е напуснала Монако бясна. Не си е тръгнала, защото е ядосана на мен или на някого другиго. Замина за Южна Африка във връзка с работата по фондацията си, както и за да прекара малко време с брат си и свои приятели“, коментира пред списание People принцът, по повод отсъствието ѝ.

Заради получената инфекция на синусите, която не ѝ позволява да лети, Шарлийн бе принудена да остане зад граница много повече от планираното. И използва времето за инициативата в защита на избиването на носорози, която стартира преди време.

„Става дума единствено за медицински проблем, който трябва да бъде лекуван“, каза още той, отговаряйки на слуховете, че тя може би обмисля развод и отношенията им са влошени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари