IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн пропусна първия учебен ден на близнаците си

13 септември 2021 10 40

Децата посетиха Ирландия, преди да се върнат на училище

БГНЕС

Принцеса Шарлийн от Монако пропусна първия учебен ден на своите деца. Близнаците Габриела и Жак прекрачиха прага на частното си католическо училище, водени само от своя баща – принц Албер II. Заради своите здравословни проблеми, неговата съпруга е в Южна Африка повече от 6 месеца.

Въпреки отсъствието на 43-годишната жена, дъщеря ѝ напомни за нея, появявайки се със сходна прическа на нейната. Преди няколко месеца тя се появи с такава в пънкарски стил, а днес нейното по-малко копие е със същия триъгълен бретон.

Медиите в Монако показаха кадри как близнаците отиват на училище – с униформи в червено и черно. Русокосата Габриела обаче се отличава с още нещо – красивата повдигната диадема с мъниста.

През август принцеса Шарлийн призна, че детето си пада бунтар и само си подстригало бретона с ножицата. За да оправи вида ѝ, тя се опитала да го оформи на триъгълник.

Децата посетиха Ирландия преди първия училищен звънец

Малко преди да сложат раниците на гръб, 6-годишните момче и момиче бяха на официално посещение в Дъблин, Ирландия. Разбира се, с тях бе принц Албер, като всички носеха еднакви предпазни маски, разглеждайки популярния колеж „Тринити“.

Тримата пътуваха заедно, малко след като се завърнаха от Южна Африка, където отидоха специално, за да видят принцеса Шарлийн. Заради операциите, на които се подложи, тя не може да се върне в Монако, преди да се възстанови напълно.

По думите на принц Албер, той трудно се грижи за децата при отсъствието на жена му, за която се говореше, че може и да обмисля развод.

Миналата седмица от кралския двор на Монако разпространиха съобщение, от което става ясно, че състоянието на принцесата е добро и в момента тя очаква от лекарите да ѝ кажат, че ще я изпишат скоро, за да се прибере в родината си. А ако не може да лети заради УНГ операцията, тя има и вариант да пътува с кораб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари