IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

До края на октомври - принцеса Шарлийн се завръща в Монако

10 август 2021 10 40

Лечението й в Южна Африка продължава

БГНЕС

Принцеса Шарлийн ще се завърне при семейството си в Монако до края на октомври. Това обяви самата тя, давайки интервю за африканско радио. 

Съпругата на принц Албер, която е от близо месец в Южна Африка, посочва, че това е най-дългият период, за който се е разделяла с децата си. 

По думите на Шарлийн, тя се надява да се прибере в дома си напълно здрава, но преди да замине, може да се наложи да бъде подложена на още една операция. 

„Първоначално трябваше да съм тук между 10 и 12 дни“, казва тя. По думите й, след като лекарите й съобщили, че има сериозна инфекция на ушите, тя се примирила с това, че за известно време ще е разделена с най-близките си хора. 

Принцеса Шарлийн,

БГНЕС

„Така че, отнема време да се справим този проблем, който имам“, допълва тя. 

Според информация на списание People, принц Албер обмисля пътуване до Южна Африка до края на август, ако ситуацията тогава позволява това. В случай, че всичко е наред, той ще вземе заедно със себе си и децата, които общуват със съпругата му чрез видеоразговори по интернет. 

„Не мога да предвидя как ще протече лечебният процес. Но да, много съм тъжна, че не мога да бъда с децата си това лято в Европа“, коментиреа още принцесата.

Докато е далеч от Монако, Шарлийн осъществява доброволческа дейност чрез своята фондацията си, която има за цел да запази популяцията на носорозите в световен мащаб. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари