IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови здравословни проблеми за принцеса Шарлийн

18 ноември 2021 15 00

Тя се оттегля от публичните си ангажименти за определено време

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принцеса Шарлийн отмени няколко от организираните си публични прояви и обяви, че за определено време се оттегля от задълженията си.

Само няколко дни след дългоочакваното ѝ завръщане в Монако, 43-годишната принцеса изпитва известно количество умора. Тя и съпругът ѝ принц Албер са решили, че оттеглянето от предстоящи събития е необходимо за възстановяването на Шарлийн и нейното оптимално здраве. „Определен период на почивка и спокойствие е необходим, за да се осигури най-доброто възстановяване на принцеса Шарлийн“, казват от замъка в Монако.

Официалните представители на кралското семейство допълват, че през последните няколко месеца принцесата се е борила с лошо здравословно състояние и сега се възстановява. Именно заради това Шарлийн има нужда от почивка, която да ѝ помогне да победи умората. „За да се запази личното пространство и спокойствието, важни за нейното лечение, местонахождението на принцесата ще остане конфиденциално“, казват от замъка.

Заради поредния здравословен проблем, принцеса Шарлийн няма да присъства на тазгодишния национален празник на Монако заедно със семейството и общността. От замъка допълват, че веднага щом здравето ѝ се оправи, принцесата ще продължи със задълженията и няма търпение да прекарва време с монегаските. „По време на този временен период на почивка, двойката учтиво моли личното им пространство и семейната им обстановка да бъдат уважени“. От замъка уверяват, че нова информация за здравето на Шарлийн ще бъде обявена преди коледните празници.

Според източници, принцесата е избрала да пропусне националния празник на Монако и да изчисти графика си, за да си осигури пълно възстановяване и оптимално здраве. През последните шест месеца тя беше в Южна Африка, където лекуваше ушна инфекция, наложила няколко операции. Тази дълга раздяла между Шарлийн и принц Албер накара таблоидите да пишат за развод, но и двамата категорично отрекоха тази информация.

Преди няколко дни принцесата се завърна в Монако и донесе със себе си специален подарък на близнаците принц Жак Оноре и принцеса Габриела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари