IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки лечението – принцеса Шарлийн работи усилено в Южна Африка

22 октомври 2021 08 40

Тя се срещна с новия крал на Зулу

БГНЕС

Въпреки че се възстановява след последната операция, принцеса Шарлийн продължава да работи активно в Южна Африка. Съпругата на принц Албер проведе важна среща с новия глава на кралското семейство на Зулу.

„Благодаря ви за добротата и подкрепата, Bayede Nkosi“, написа тя в Instagram, споделяйки снимка с Мисузулу Зулу, който трябваше да поеме важния пост след като през пролетта на 2021 г. починаха кралят и кралицата на зулусите.

Последователите на принцесата не останаха равнодушни от факта, че макар и в не добро здраве, тя не спира благотворителната дейност на своята организация.

„Благодаря за красивата ви душа, за вашата любов към Южна Африка и нейния народ“, написа почитателка на Шарлийн, посочвайки, че ще се моли за това тя да се оправи по-скоро. Друга пък добави: Бъдете смела, принцесо, ние ви обичаме, може Бог да ви пази“.

На кадъра, споделен от представителката на кралското семейство на Монако, се вижда, че тя е отслабнала доста за пет месеца. Прекалено слабите ѝ ръце разтревожиха много хора, които споделиха, че се надяват тя да не страда от неизлечима болест.

Принцесата претърпя нова операция в началото на месеца

Шарлийн е далеч от семейството си още от май, когато замина за Южна Африка. Тя трябваше да се прибере в Монако още през октомври, но заради острата ѝ УНГ инфекция, се наложи да удължи престоя си. А по-рано този месец бе оперирана отново.

„Дойдох в Южна Африка, за да наблюдавам някои проекти на фондацията... По това време се чувствах зле и не осъзнавах, че имах инфекция, която беше отстранена незабавно“, коментира тя в подкаст, в който взе участие.

Принцесата на Монако бе категорична, че не може повече да бъде без своите близнаци, но се налага.

„... Нямам търпение да се прибера при децата си, които ужасно ми липсват и мисля, че ако има някоя майка, която е разделена с децата си с месеци, ще се чувства по същия начин, по който се чувствам аз“, изтъкна тя.

В началото на септември от кралския двор на Монако съобщиха, че Шарлийн е колабирала, което наложило да бъде хоспитализирана веднага. „Нейно светло височество принцеса Шарлийн от Монако беше откарана в болница с линейка късно в сряда след припадък поради усложнения от тежка инфекция на ухото, носа и гърлото, с която тя се зарази през май“, съобщиха от пресслужбата.

За последно принцът и принцесата на Монако бяха заедно на официално събитие през януари. Двамата така и не успяха да отпразнуват своята 10-годишнина от сватбата, която бе през юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари