IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без принцеса Шарлийн, но с Шарън Стоун: Принц Албер на филмова премиера

4 октомври 2021 11 00

Това е поредното официално събитие за актрисата и кралския представител

Снимка: Getty Images

Слуховете за разрив в отношенията между принцеса Шарлийн и принц Албер от Монако продължават и дори бяха засилени след последната поява на кралския наследник. По време на филмовата премиера на филма No Time to Die на Френската ривиера Албер се появи с дама под ръка, но това не беше съпругата му, а актрисата Шарън Стоун.

Стоун беше облечена в бляскава сребърна рокля на Dolce & Gabbana, а до нея принцът носеше изцяло бял костюм с черна папийонка и червено цвете. Актрисата публикува снимка от събитието, на която се вижда как гледа през тераса към прекрасната Френска ривиера. До нея е оставена сребърна чантичка, която чудесно пасва на роклята, а големите ѝ кръгли обеци също хванаха окото на феновете. „Продължаваш да ставаш все по-красива“, заяви един почитател в коментарите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Това е второто светско събитие за Албер и Стоун за по-малко от седмица. Двамата бяха сред гостите на галата Monte-Carlo Planetary Health, която е организирана от принца и е посветена на океаните, земята и човечеството, напомняйки ни че бъдещето зависи от здравето на екосистемите. Шарън Стоун получи наградата за цялостен принос на фондацията в знак на признателност за нейното забележително участие в овластяването на жените и неумолимите ѝ хуманитарни усилия по целия свят. По това време актрисата отново избра рокля на Dolce & Gabbana, но този път в кралско лилаво от колекцията Alta Moda, като сподели и снимка с Албер в социалните мрежи.

Изглежда принцът и Стоун са доста добри приятели, тъй като бяха забелязани отново заедно през февруари 2020 година в Бевърли Хилс. Там те присъстваха на галата Hollywood for the Global Ocean в къщата Palazzo di Amore, която през ноември 2014 година е обявена за най-скъпия жилищен комплекс в САЩ. На събитието камерите успяха да уловят как Албер целува ръката на Шарън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Близката връзка между Шарън Стоун и принц Албер идва на фона на множество слухове за смут между кралския наследник и съпругата му принцеса Шарлийн. Наскоро тя остана няколко седмици в Южна Африка, за да продължи доброволческата си дейност, като по този начин пропусна десетата годишнина от сватбата си.

Все пак през август Шарлийн и Албер се събраха в Южна Африка след тримесечна раздяла. Принцесата сподели снимка в социалните мрежи, с която заяви, че е щастлива от това, че отново е със семейството си. „Албер е моята скала и моята сила и без неговата любов и подкрепа нямаше да мога да преживея тези болезнени времена“, казва Шарлийн в интервю пред Channel 24.

Според слухове, Шарлийн има здравословен проблем, който я възпрепятства да присъства на светски събития. Именно затова тя пропусна и първия учебен ден на децата си, които бяха предвождани само от принц Албер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари