IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Албер обясни защо принцеса Шарлийн не е в Монако

11 октомври 2021 18 00

Завръщането на съпругата му продължава да се отлага

Снимка: БГНЕС

Принц Албер споделя нова информация относно дългоочакваното завръщане на съпругата му принцеса Шарлийн в Монако.

Говорейки пред радио RMC, монархът заяви, че Шарлийн все още е в Южна Африка, но ще се върне съвсем скоро, след като премине през преглед след няколко дни. „Тя се чувства по-добре. Ситуацията беше трудна за нея, защото различни проблеми се появяваха изневиделица“, казва още той.

През последните няколко месеца Шарлийн остана в родната Южна Африка, за да се пребори с инфекция, получена след операция на Уши, нос и гърло. От двореца в Монако заявиха, че принцесата е постъпила в болница на първи септември, след като е припаднала в резултат от усложнения от сериозна УХТ инфекция, която е получила през май.

През уикенда 43-годишната Шарлийн сподели своя снимка, на която се усмихва широко, а пред нея стои отворена Библията. Това е първият кадър на принцесата от болницата в Южна Африка, в която постъпи преди месец. „Бог да благослови“, написа тя, което сериозно притесни феновете ѝ. Много от тях предположиха, че Шарлийн може да страда от по-сериозно заболяване, което да крие от обществеността. Засега обаче тези предположения не са потвърдени и от кралското семейство поддържат теорията за УХТ инфекция, която се лекува по най-добрия начин.

През септември принц Албер каза пред списание People, че завръщането на съпругата му в Монако зависи изцяло от лекарите и тяхното мнение. Все пак той допълни, че Шарлийн може да се събере отново със семейството си в края на октомври. „Тези планове обаче бяха направени преди последната ѝ среща с лекар. Възможно е времевата рамка да се скъси“, заяви монархът.

Малко по-късно принцът потвърди, че Шарлийн е готова да се завърне у дома. „Тя шеговито заяви, че е готова да се качи на кораб и да преплува до Европа“. През юни Албер и шестгодишните близнаци принц Жак Оноре Рейниер и принцеса Габриела посетиха Южна Африка. Принцеса Шарлийн сподели снимка от семейното събиране, която описа само с емотиконка на сърце.

През август принц Албер и децата отново заминаха за Африка, като и този път имаше снимково доказателство от Шарлийн.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари