IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За Коледа: Кралицата с необичаен подарък за сина на принц Хари

18 декември 2021 16 30

Той е свързан с предпочитанията му за закуска

БГНЕС

БГНЕС

Както всяка година, и тази Елизабет Втора имаше намерение да посрещне отново в дома си своите внуци и правнуци. Разликата е, че за първи път до нея няма да е съпругът ѝ – принц Филип. Освен това, поради стечение на обстоятелствата, най-вероятно тя няма да може да прегърне Арчи и сестричката му Лилибет – децата на принц Хари и Меган Маркъл, които живеят в САЩ. Но това не означава, че за тях няма да има подаръци.

Според британски медии, кралицата вече е подготвила подаръците за всички, макар, че отмени традициионния обяд. С нещата, подготвени за за 2-годишното момченце и няколкомесечната му сестричка, които са далеч от нея, тя смята да разчувства техните родители. Те веднага припомниха интервюто на принц Хари пред Джеймс Кордън, в което той разкрива подробности за вкусовите предпочитания на своя наследник.

Когато бабата на бившия херцог попитала какво иска Арчи за миналата Коледа, Меган му дала идея, при това доста оригинална. Така тя му изпратила машина за гофрети. Причината е, че момченцето ги обожава, особено за закуска.

„Арчи се събужда сутрин и буквално просто казва: „гофрета?“, коментира съпругът на Маркъл.

Арчи БГНЕС

БГНЕС

След като Елизабет Втора зарадвала детето със специален уред, с който да му приготвят перфектното тестено изделие, тази година най-вероятно тя ще заложи на нещо друго, свързано с любимите храни на правнука си.

Коледа ще е първата за сестрата на Арчи – Лилибет, кръстена на многоуважаваната си прабаба. Поласкана от този факт, тя със сигурност ще има сантиментален подарък за бебето, например нещо от колекцията ѝ с бижута. Освен това, свикнала да кара децата в кралския двор да украсяват и приготвят сладкиши, тя със сигурност е помислила и за това как да ги ангажира, създавайки им прекрасен спомен, макар и да не е до тях за празниците.

Принц Уилям и Кейт трябваше да бъдат в Сандрингам с децата си Джордж, Шарлот и Луис. Там по план щяха да присъстват на традиционния обяд на кралицата и си разменят подаръци с всички останали от голямата ѝ фамилия. Заради коронариуса, от екипа на кралицата решиха да отменят въпросното събиране. 

На въпроса на репортер на списание OK! дали Кейт Мидълтън ще изпрати подаръци за Арчи и Лилибет в Калифорния, кралският експерт Кейти Никъл отговори, че тя не би ги пропуснала, независимо какви са отношенията ѝ с техните родители.

„Те дават подаръци на цялото семейство и това включва всичките им племенници“, казва тя.

И докато на Острова все още се чудят какви подаръци е подготвила Елизабет Втора, други с нетърпение очакват коледната картичка на Хари и Меган, на която ще присъства и дъщеря им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари